Dag Otto Lauritzen:

Dette skal han gjøre nå

Planene for «Kompani»-yndlingen er allerede klare.

SUKSESS: Dag Otto Lauritzen (t.h.) og Kristian Ødegård (t.v.) har nok en gang gjort suksess på tv. Denne gang gjennom «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz Pedersen / TV 2
SUKSESS: Dag Otto Lauritzen (t.h.) og Kristian Ødegård (t.v.) har nok en gang gjort suksess på tv. Denne gang gjennom «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz Pedersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en årrekke har man sett Dag Otto Lauritzen (63) servere alt fra sykkelkunnskap til humor og ren styrke på tv-skjermen. Gjennom sin deltakelse i programmer som «På tur med Dag Otto» og «Huskestue» har den tidligere idrettsutøveren for lengst blitt en favoritt hos det norske folk.

Suksessen ble ikke mindre da han nylig ledet TV 2-programmet «Kompani Lauritzen» som «oberst», der 14 kjendiser ble satt på prøve gjennom streng militær disiplin, beinharde øvelser og konkurranser.

Nylig kunne TV 2 bekrefte at det kommer en sesong to av programmet, trolig til manges store glede.

- «Kompani Lauritzen har vært et eventyr for TV 2, så vi ser virkelig fram til en ny sesong, skrev programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2, i en e-post til Dagbladet.

Dette skal han gjøre

Da det ble kjent at kanalen ønsker enda en sesong av «Kompani Lauritzen», uttalte 63-åringen selv til Dagbladet at det ennå er usikkert om han blir å se i neste runde.

Innspillingen kan nemlig krasje med «Tour de France», som han i en årrekke har kommentert for TV 2.

- Vi får bare vente og se. Coronasituasjonen gjør at hele verden er i en usikker posisjon, så det kan man ikke si noe om på nåværende tidspunkt, fortalte han den gang, og la til at han likevel håper det blir mulig for ham å være med i sesong to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer