Lindsay Lohan:

Dette skal hun gjøre nå

Skuespilleren skal vise en annen side av seg selv.

ÅPNER SEG: Lindsay Lohan lover «intime samtaler» i sitt nye prosjekt. Foto: Stephane Mahe/Reuters/NTB
ÅPNER SEG: Lindsay Lohan lover «intime samtaler» i sitt nye prosjekt. Foto: Stephane Mahe/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Lindsay Lohan (35) har vært ut og inn av rampelyset siden hun slo gjennom som barneskuespiller i 1998.

Siden har skandaløse overskrifter fulgt henne hakk i hæl, og rusproblemer og diverse lovbrudd har vært mer i fokus enn karrieren hennes.

Flere ganger har hun forsvunnet fra offentligheten, blant annet ved å flytte til Tyrkia over en lengre periode. De seinere åra har det vært ganske stille rundt stjerna, med unntak av noen kontroversielle uttalelser på Twitter og en og annen filmrolle.

Starter podkast

Nå får fansen imidlertid høre mer fra Lohan. På Instagram avslører hun at hun nå skal starte podkast.

«Jeg ser fram til å få mer kontakt med fansen min og å ha intime samtaler med ledende tenkere og venner over alle industrier», skriver hun.

REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer

Podkaststudioet Studio71 skriver på Instagram at lytterne kommer til å høre en helt annen side av Lohan. Den har premiere rundt årsskiftet.

Mange er nok spente på om Lohan åpner seg om utfordringene hun har overkommet i livet, men hun avslører altså ikke så mye om innholdet i podkasten.

Lei av fyllestempel

I 2019 gikk hun hardt ut mot fyllestempelet hun har fått i åras løp. Til New York Times ga hun uttrykk for at hun følte seg hjemsøkt av sin skandaløse fortid.

- Jeg håper folk snart innser at jeg er en normal, hyggelig person. En bra person som ikke har noen onde intensjoner. Fortida må få bli fortida, sa hun til avisa.

Det kan derfor tenkes at podkasten er et forsøk på å rette opp i inntrykket folk har av henne.

Det er ikke det eneste prosjektet 35-åringen har på trappene. Hun er snart tilbake på skjermen i en kommende Netflix-komedie. Hva filmen skal hete og når den lanseres er foreløpig ikke kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer