«Naked Attraction Norge»:

Dette skjedde på naken-daten

Tor Erik Eide valgte seg ut Ine Roll-Sneve i «Naked Attraction» sist uke.

NAKENHET: «Hva er det første du tenker på når du hører ordet nakenhet?» spurte Tor Erik. Ines svar sikret henne date på «Naked Attraction Norge». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke hadde «Naked Attraction» premiere i Norge. Dette er første gang realityen sendes i Norge, der datingkonseptet går ut på at en deltaker skal velge ut en date blant fem personer basert på blant annet kjønnsorganet deres.

Sist uke var det den 25 år gamle studenten Tor Erik Eide fra Sogndal som skulle velge mellom fem nakne kvinnekropper, i håp om å finne den perfekte daten.

- Det har vært veldig gøy. Vi satt en kompisgjeng og så på episoden sammen, så det var skikkelig guttastemning da jeg poppet opp på skjermen. Det var litt merkelig å se det først, men det var jo bare artig, sier 25-åringen til Dagbladet.

Kompisgjengen ble ikke særlig overrasket da de fikk vite at han skulle være naken på tv. Eide sier selv at det er et perfekt konsept for ham, og at han har fått en del reaksjoner etter at episoden var på lufta.

- Det har tikket inn noen meldinger, det har det. Både på Instagram, Snapchat og på Tinder har det gått over stokk og stein. Også på mail har det kommet inn mange rare forslag, så det har ikke vært rolig, forteller studenten.

Kos på hotellet

Valget falt til slutt på Ine Roll-Sneve (20), som 25-åringen sier at han falt for med det samme. Særlig likte han at hun hadde snert i kommentaren. Blant annet påpekte hun penisstørrelsen hans i programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer