«Stjernekamp»:

Dette skjer i «Stjernekamp»-kulissene

Avslører det du ikke får se på skjermen.

I siste episode av «Tett på stjernene» ser finalistene tilbake på vennskap og samhold. Video: NRK, «Tett på stjernene» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Stjernekamp»-finalen nærmer seg med stormskritt - i skrivende stund er den faktisk bare et knapt døgn unna.

Da skal det avgjøres om det er KEiiNO-vokalist Alexandra Rotan (25) eller jodler og strupesanger Bjørn Tomren (40) som stikker av med den gjeve seieren.

Det er ingen tvil om at det har vært noen hektiske uker for artistene. Det er imidlertid litt uklart hva de faktisk holder på med hele tiden - i hvert fall for seere som ikke følger sideprogrammet «Tett på stjernene».

Dagbladet har derfor tatt en prat med programmets artistansvarlig for å finne ut hva som egentlig foregår bak kulissene i det populære NRK-programmet.

Travelt opplegg

Kathrine Sæten Eliassen forklarer at det er mandag og tirsdag som er mest hektisk for artistene. Da skal det øves med coach, det skal prøves kostymer i NRK kostymeavdeling og de skal forberede låter med musikkprodusent i studio.

- Koreografi da, har de tid til det?

- He he, så vidt! Hvis de har en låt der de trenger koreografi, så er det enten mandag eller tirsdag det også, sier hun, og legger til at det er mest travelt i starten av uka slik at alt er klart til lydprøver på onsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer