«Skal vi danse»:

Dette skjer med den siste plassen

TV 2 bekrefter ytterligere endringer i dommerpanelet.

TO SKAL UT: Verken Egor Filipenko eller Tore Petterson blir å se i neste sesong. Trine Dehli Cleve og Merete Lingjærde får selskap av Morten Hegseth. Foto: Espen Solli / TV 2
TO SKAL UT: Verken Egor Filipenko eller Tore Petterson blir å se i neste sesong. Trine Dehli Cleve og Merete Lingjærde får selskap av Morten Hegseth. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag ble det kjent at TV 2 gjør store endringer i forkant av høstens sesong av «Skal vi danse». De erfarne dommerne Egor Filipenko (33) og Tore Petterson (42) er begge ferdige i programmet, og inn kommer VGTV-profilen Morten Hegseth (35).

De siste dagene har sikkert mange lurt på om det kommer flere nye fjes inn i dommerpanelet - men svaret på det er nei. TV 2 bekrefter overfor Dagbladet søndag at dommerpanelet krympes fra fire til tre medlemmer i høstens sesong.

Det betyr at bare Trine Dehli Cleve (60), Merete Lingjærde (59) og Morten Hegseth skal bedømme danseprestasjonene til kjendisene som skal svinge seg på parketten til høsten.

- Vi mener kombinasjonen av Trine og Merete med sin dansekompetanse, og Morten med sin folkelighet og kjappe replikk, blir en perfekt dommertrio. I tillegg tror vi at løsningen med tre dommere kan gi en fin dynamikk og flyt i programmet, sier programdirektør Kathrine Haldorsen i en kommentar til Dagbladet.

Hvem som skal delta, er for øvrig foreløpig ikke offentliggjort.

Takket for innsatsen

Det var fredag de store endringene i «Skal vi danse» ble bekreftet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer