«Skal vi danse»:

Dette skjer med den siste plassen

TV 2 bekrefter ytterligere endringer i dommerpanelet.

TO SKAL UT: Verken Egor Filipenko eller Tore Petterson blir å se i neste sesong. Trine Dehli Cleve og Merete Lingjærde får selskap av Morten Hegseth. Foto: Espen Solli / TV 2
TO SKAL UT: Verken Egor Filipenko eller Tore Petterson blir å se i neste sesong. Trine Dehli Cleve og Merete Lingjærde får selskap av Morten Hegseth. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag ble det kjent at TV 2 gjør store endringer i forkant av høstens sesong av «Skal vi danse». De erfarne dommerne Egor Filipenko (33) og Tore Petterson (42) er begge ferdige i programmet, og inn kommer VGTV-profilen Morten Hegseth (35).

De siste dagene har sikkert mange lurt på om det kommer flere nye fjes inn i dommerpanelet - men svaret på det er nei. TV 2 bekrefter overfor Dagbladet søndag at dommerpanelet krympes fra fire til tre medlemmer i høstens sesong.

Det betyr at bare Trine Dehli Cleve (60), Merete Lingjærde (59) og Morten Hegseth skal bedømme danseprestasjonene til kjendisene som skal svinge seg på parketten til høsten.

- Vi mener kombinasjonen av Trine og Merete med sin dansekompetanse, og Morten med sin folkelighet og kjappe replikk, blir en perfekt dommertrio. I tillegg tror vi at løsningen med tre dommere kan gi en fin dynamikk og flyt i programmet, sier programdirektør Kathrine Haldorsen i en kommentar til Dagbladet.

Hvem som skal delta, er for øvrig foreløpig ikke offentliggjort.

Takket for innsatsen

Det var fredag de store endringene i «Skal vi danse» ble bekreftet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.