«Sommerhytta»:

Dette skjer med hyttene

Esra og Arber gikk tomhendt hjem fra «Sommerhytta». Nå har det imidlertid dukket opp et lite håp, til tross for at de ikke får kjøpt egenbygget hytte.

TAPTE: Esra Maloku og Arber Topallaj var blant parene som måtte dra tomhendt hjem fra «Sommerhytta». Nå er det imidlertid startet pengeinnsamling for kjæresteparet. Foto: TV 2
TAPTE: Esra Maloku og Arber Topallaj var blant parene som måtte dra tomhendt hjem fra «Sommerhytta». Nå er det imidlertid startet pengeinnsamling for kjæresteparet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For drøyt ei uke siden sto det endelig klart hvem som gikk av med seieren i det populære TV 2-programmet «Sommerhytta». I år var det kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som stakk av med seieren, etter en intens hyttekamp mot tre andre par.

De fikk dermed oppnådd den store hyttedrømmen, mens tre andre par måtte dra tomhendt hjem igjen.

Den store finalen har skapt stort engasjement i sosiale medier, og hver av parene har opparbeidet seg store følgerskarer gjennom ukene på skjermen.

Fritt vilt

Konseptet i programmet går ut på at parene har fått bygge hver sin hytte ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk. Det er imidlertid bare ett par som får lov til å beholde hytta de har bygget, mens de andre legges ut for salg.

Dermed er det fritt vilt for alle som vil kjøpe de resterende hyttene, og hvem som ender opp med drømmehytta, avhenger av hvem som legger inn det høyeste budet - naturligvis.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, forteller til Dagbladet at paret som har bygget den aktuelle hytta, har like store muligheter til å kjøpe som alle andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer