Donald Trump:

Dette skjer om Trump taper

Hvor lang tid tar det før Trump-familien eventuelt må pakke sakene?

ET ENDELIG PUNKTUM?: Dersom Donald Trump taper valget mot Joe Biden den 3. november, må han og familien ut av Det hvite hus på sikt. Dersom Trump ikke anerkjenner nederlaget, kan det bli krevende for flere. Foto: AP Photo/Evan Vucci, NTB
ET ENDELIG PUNKTUM?: Dersom Donald Trump taper valget mot Joe Biden den 3. november, må han og familien ut av Det hvite hus på sikt. Dersom Trump ikke anerkjenner nederlaget, kan det bli krevende for flere. Foto: AP Photo/Evan Vucci, NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kunne umulig gå helt smertefritt for seg da Obama-ekteparet måtte overlevere nøklene til Det hvite hus i januar 2017. Demokratene hadde tapt valget, og inn i Washington D.C.s mest kjente bygning skulle nå Trump-familien flytte.

Hendelsen flest trolig husker best fra den 20. januar 2017, var da Melania Trump ga en blå gaveeske til Michelle Obama. Den babyblå esken fra Tiffany's ble fort en viral hit på nettet, særlig fordi den avtroppende førstedamen ble helt perpleks da hun mottok den.

Overrekkelsen markerte starten på fire år for Trump-familien i Det hvite hus. Dersom Donald Trump vinner valget den 3. november, blir han værende i den velkjente bygningen i fire påfølgende år. Dersom han taper, må han imidlertid pakke sakene sine og forlate eiendommen.

Skal være klare

Presidenten har imidlertid gitt uttrykk for at han ikke har planer om å gå av frivillig. «Det må jeg se på», har han uttalt om hvorvidt han kommer til å anerkjenne et nederlag. De siste månedene har derfor flere eksperter spekulert på hva som skjer dersom presidenten nekter å forlate boligen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer