Presidentvalget i USA:

Dette stemmer kjendisene: - Om Hillary blir president går landet under. Hun er en jævla løgner

Bred uenighet om hvem som er best skikket til å styre USA.

FORSKJELLIG POLITISK STÅSTED: Caitlyn Jenner, Mike Tyson og Katy Perry har alle vist engasjement i den amerikanske valgkampen. Foto: NTB Scanpix
FORSKJELLIG POLITISK STÅSTED: Caitlyn Jenner, Mike Tyson og Katy Perry har alle vist engasjement i den amerikanske valgkampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med under to døgn igjen til den store valgdagen i USA er det tilsynelatende relativt jevnt mellom de to presidentkandidatene, selv om Donald Trump såvidt ligger i føringen på to landsdekkende meningsmålinger.

Mange kjendiser har gitt offentlig uttrykk for hvem av kandidatene som mottar deres stemme, og nedenfor har vi listet opp en rekke av de største kjendisenes politiske ståsted.

Disse kjendisene støtter - eller har støttet - Trump:

Mike Tyson

Mike Tyson og Donald Trump har en fortid sammen som går langt tilbake i tid.

CNN skrev for noen dager siden at da bokselegenden ble funnet skyldig i voldtekt i 1992, gikk Trump offentlig ut for å støtte ham. Tyson ble dømt for å ha voldtatt en da 18 år gammel jente som var med i ei missekåring. Trump gikk ut med en uttalelse om at han ikke fortjente fengselsstraff:

- Denne unge jenta var helt frivillig på rommet hans sent en kveld. Neste dag danset hun på skjønnhetskonkurransen med et stort smil om munnen, hvor hun så veldig lykkelig ut, uttalte Trump til NBC da.

Det er dermed kanskje ikke så overraskende at Tyson ikke nølte med å gi sin støtte til Trump med det samme han ble nominert til presidentkandidat i 2015.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer