Nate Kahungu:

Dette synes han om favorittstempelet

- Jeg er jo ikke en favoritt fordi de liker ansiktet mitt.

FAVORITT: Nate Kahungu imponerte stort under premieren av «Skal vi danse» lørdag kveld, og Betsafe og Bettson er begge enige om at Kahungu kommer til å vinne årets sesong. Foto: Espen Solli
FAVORITT: Nate Kahungu imponerte stort under premieren av «Skal vi danse» lørdag kveld, og Betsafe og Bettson er begge enige om at Kahungu kommer til å vinne årets sesong. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går kveld kunne årets deltakere av «Skal vi danse» klappe seg på skuldra over at premieren omsider var overstått, etter flere uker med hard trening.

Flere av dem imponerte stort på parketten, men en gjenganger i tilbakemeldingene var at samtlige måtte jobbe med teknikken, noe som kanskje ikke er så rart da det tross alt var sesongens første program.

En av dem som imponerte stort og bød på masse energi var tidligere «Love Island»-deltaker Nate Kahungu (24). Og allerede før han inntok danseparketten beskrev programleder Katrine Moholt (46) ham som sin «favoritt-realitydeltaker».

Tidligere denne uka ble det også kjent at Kahungu ligger best an på oddsen til bettingselskapene Betsafe og Bettson. Begge var nemlig enige om at Kahungu kommer til å vinne årets «Skal vi danse». Det meldte TV 2.

- Har sine ting å innfri

Sammen med dansepartneren Helene Spilling danset han seg gjennom en sexy salsa og hanket inn 27 poeng fra dommerne.

Da Dagbladet tok en prat med Kahungu etter premieren kunne han fortelle at han var fornøyd, men at det var ting han kunne gjort bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer