Michelle Obama:

Dette tenkte hun om Meghan-intervjuet

USAs tidligere førstedame Michelle Obama deler sine tanker om det mye omtalte intervjuet til hertuginne Meghan og prins Harry.

OBAMA: USAs tidligere førstedame uttaler seg for første gang om det mye omtalte intervjuet til hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: NTB
OBAMA: USAs tidligere førstedame uttaler seg for første gang om det mye omtalte intervjuet til hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har mildt sagt stormet rundt hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) etter det mye omtalte intervjuet med Oprah Winfrey (67).

I intervjuet forteller ekteparet blant annet om det massive presset de følte fra britiske tabloider, om det de hevdet var rasisme innad i kongefamilien og hvordan Meghan slet med alvorlig depresjon.

Nå deler USAs tidligere førstedame Michelle Obama sine tanker om det mye omtalte intervjuet.

- Ber om at det er tilgivelse

I et intervju med det amerikanske TV-showet Access Hollywood i forbindelse med hennes nye kokkeprogram «Waffles + Mochi», ble USAs tidligere førstedame spurt om hva slags tanker hun gjorde seg etter hertugparets prat med Oprah Winfrey.

- Mitt håp er at når jeg tenker på hva de har gått igjennom, så tenker jeg på viktigheten av familien. Jeg ber bare om at det er tilgivelse, og at det er klarhet, kjærlighet og at det kan løses på et tidspunkt, sier USAs tidligere førstedame i intervjuet.

- Fordi det er ikke noe viktigere enn familie, legger hun til.

Brøt tausheten

Kort tid etter at intervjuet ble vist, brøt det britiske kongehuset tausheten med dronning Elizabeth (94) i spissen. På vegne av hele kongefamilien uttrykket hun hvor triste de er over å høre hvor utfordrende de siste åra har vært for Harry og Meghan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer