Kjendisskandaler:

Dette var årets største kjendisskandaler

Årets mest oppsiktsvekkende kjendissaker. 

DRAMATISK ÅR: 2016 har på mange måter vært et av de mest innholdsrike årene i nyere tid for kjendisene. I denne artikkelen kan du lese om noen av sakene som vakte mest oppsikt i år. Foto: Olle Sporrong, NTB scanpix
DRAMATISK ÅR: 2016 har på mange måter vært et av de mest innholdsrike årene i nyere tid for kjendisene. I denne artikkelen kan du lese om noen av sakene som vakte mest oppsikt i år. Foto: Olle Sporrong, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Snart kan vi vinke farvel til året 2016, og alt det har hatt å tilby kjendissultne journalister og lesere. Betegnelsen «skandaleår» kan utvilsomt brukes om de 300+ dagene verden har gått gjennom fra 1. januar, hvor vi har fått bryne oss på alt fra dopingskandaler til onanistunt.

I fjor kunne Justin Bieber smykke seg med ett av skandaleøyeblikkene, som ble til i sekundet han forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo på grunn av litt vannsøl.

I de få timene vi har igjen av året nå er det derfor betimelig å spørre seg selv: Hvilke ramaskrik har verden og Norges kjendiser stått for i år?

Vi i Dagbladets kjendisredaksjon har listet opp øyeblikkene som fikk utallige mennesker der ute i den vide verden til å måpe.

Ranet som rystet verden

Realitystjerne, modell og ikon Kim Kardashian West har de siste månedene holdt en lav profil. Hun har gjemt seg for paparazzien, holdt seg unna sosiale medier og ikke uttalt seg til offentligheten. For noen måneder siden skjedde nemlig noe som rystet stjerna dypt.

Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra Kardashians luksusleilighet i Paris i starten av oktober. Selv ble hun bundet fast og plassert i et badekar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer