Nicolay Ramm:

Dette var han bekymret for før frieriet

Nicolay Ramm røper detaljer rundt forlovelsen.

FORLOVET: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har vært kjærester i om lag fem år. Forrige måned tok de forholdet ett steg videre - og forlovet seg. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
FORLOVET: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har vært kjærester i om lag fem år. Forrige måned tok de forholdet ett steg videre - og forlovet seg. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For en måned siden kunne NRK-profil Nicolay Ramm (30) avsløre at han og kjæresten, Josephine Leine Granlie (30), har forlovet seg.

Det var under et ferieopphold i Santa Barbara i California at det store spørsmålet ble stilt, men 30-åringen har holdt kortene tett til brystet hva gjelder ytterligere detaljer rundt frieriet.

For selv om enden var god, legger ikke NRK-profilen skjul på at han var preget av nerver og bekymring i forkant.

- Jeg er glad for å ha fått det unnagjort, sier Nicolay Ramm til Dagbladet og ler.

Slik reagerte hun

- Hva var du var bekymret for?

- Den store frykten for oss mannfolk er jo at forlovelsen ikke blir god nok. Jeg vet at dette er en dag mange jenter ser fram til hele livet. De har store forventninger til hvordan mannen skal løse dette her. Og jeg var jo bekymret for at jeg ikke skulle klare å innfri forventningene.

Etter Granlies reaksjon å dømme, hadde ikke den populære tv-profilen noe å frykte. For Ramm ble det store øyeblikket akkurat slik han hadde forestilt seg.

- Jeg er lettet over at det ble så bra som jeg hadde håpet på. Jeg fant et veldig fint sted og det ble akkurat som jeg ønsket meg. Det ble privat, bare oss, ikke noen mennesker rundt. Det var kjempefint, og hun reagerte med glede, latter og fnising. Bare eufori - og sa ja på flekken. Som er veldig positivt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer