«Farmen» 2016:

Dette var ikke helt som det så ut på tv

I onsdagens «Farmen»-episode setter Alis ubetenksomhet bakstehuset i fare for å brenne ned. Eller?

OPPFATTA IKKE DRAMATIKKEN: I onsdagens episode av «Farmen» trår Laila Lochert (t.h.) til for å redde bakstehuset fra å ta fyr. Det virker som om det er Ali Ahmads ubetenksomhet med tjæregryta som setter huset i fare. Men selv kjenner han seg ikke helt igjen i framstillinga. Foto: TV 2
OPPFATTA IKKE DRAMATIKKEN: I onsdagens episode av «Farmen» trår Laila Lochert (t.h.) til for å redde bakstehuset fra å ta fyr. Det virker som om det er Ali Ahmads ubetenksomhet med tjæregryta som setter huset i fare. Men selv kjenner han seg ikke helt igjen i framstillinga. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I TV 2-programmet «Farmen» denne uka er en del av det såkalte ukesoppdraget å utvinne tjære som skal brukes til å tjærebre bryggerhuset og hesteskuret.

I onsdagens episode blir det dramatisk når Ali Ahmad (29) går fra tjæregryta som står til oppvarming på ei takke i bakstehuset på gården.

Tjæra, som er svært brannfarlig, koker over og renner ned på den glovarme takka. Dette fører til kraftig røykutvikling, som Laila Lochert (40) blir oppmerksom på når hun går inn i bakstehuset for å varme vann.

- Da jeg kom inn boblet tjæra over og rett ned på takka. Det var den røykutviklinga! Jeg kom nok i 12 time, for å si det sånn! Jeg var på rett plass til rett tid, ellers kunne hele bakstehuset ha brent ned, sier Lochert til Dagbladet i dag.

«Hva faen har skjedd nå?»

I episoden kan det virke som om Ali Ahmad helt ubetenksomt og umotivert forlater bakstehuset der tjæra står på varmen, sammen med storbonde Burhan Qaderi (29).

Det neste man får se er at røyken kommer sivende illevarslende ut av pipa på bakstehuset, og at Laila Lochert redder situasjonen ved å løpe ut med tjæregryta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer