Mark Wahlberg:

- Dette var ikke mitt stolteste øyeblikk

45-åringen fikk flashback til sin modellfortid da Bieber sendte ham undertøysbilder.

IKKE FORNØYD: Justin Bieber sendte lettekledde bilder av seg selv til Mark Wahlberg etter fotoshooten han hadde med Calvin Klein. - Ikke greit, sier Mark Wahlberg til talkshowstjerna Conan O´Brien. FOTO: Wenn/ NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Justin Bieber sendte lettekledde bilder av seg selv til Mark Wahlberg etter fotoshooten han hadde med Calvin Klein. - Ikke greit, sier Mark Wahlberg til talkshowstjerna Conan O´Brien. FOTO: Wenn/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Justin Bieber debuterte som Calvin Klein-modell, var det nok mange ungpiker som skulle vært flue på veggen under fotoshooten med undertøysgiganten.

Shooten var inspirert av den ikoniske shooten til Mark Wahlberg og Kate Moss i 1992, to år før Justin Bieber i det hele tatt ble født.

- Jeg har definitivt latt meg inspirere av den kampanjen, og selv om jeg ikke har snakket med Mark om det, håper jeg han vil like mine bilder når de kommer ut, sa Bieber i et intervju med Womens Wear Daily i 2015.

Selv om Wahlbergs modellbilder for Calvin Klein har gått inn i motehistorien, betyr ikke dét at 45-åringen er spesielt stolt av bildene. Dette var blant innrømmelsene Wahlberg kom med på talkshowet «Conan» denne uka.

Etter at han sluttet som modell og artist har Wahlberg nemlig gjort suksess i filmbransjen, og han har vært nominert til to gjeve Oscar-priser.

- Ferdig med det imaget

Da Wahlberg gjestet «Conan» onsdag kveld amerikansk tid, kunne han fortelle at Justin Bieber selv hadde sendt ham bilder fra sin shoot for Calvin Klein. Og dét satte ikke filmstjerna videre pris på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer