«Maskorama»:

Dette «vinner» de

«Maskorama»-vinneren kåres lørdag kveld.

FINALE: Nøkken måtte forlate «Maskorama» forrige helg. Lørdag vinner enten snømonsteret, dragen eller bamsen konkurransen. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
FINALE: Nøkken måtte forlate «Maskorama» forrige helg. Lørdag vinner enten snømonsteret, dragen eller bamsen konkurransen. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Om bare kort tid får ivrige tv-seere endelig svaret på hvem de tre siste kjendisene i «Maskorama» er.

Det gjemmer seg nemlig fremdeles noen inni snømonsteret, dragen og bamsen - men lørdag, i forbindelse med finalen, får vi altså svaret på Norges største gjettelek.

I fjor var det artist Ulrikke Brandstorp (26) som trollet som gikk helt til topps, men hvem som vinner i år gjenstår altså å se.

Men hva vinner de egentlig?

Medalje

Dagbladet har spurt Jan Egil Ådland, prosjektredaktør i NRK, om nettopp det, og han svarer følgende:

- Det er ingen premie i «Maskorama» utover heder og ære, og gleden ved å lure publikum helt til siste slutt. «Maskorama» er først og fremst en gjettelek, så det har aldri vært aktuelt med en premie for vinneren.

- Jeg har heller ikke inntrykk av at det har vært viktig for deltakerne, legger han til.

Ådland kan imidlertid røpe at deltakerne ikke går helt tomhendte hjem, men at de får en spesiallaget medalje fra Kjell Nordstrøm. Det er også Nordstrøm som står bak de imponerende kostymene kjendisene gjemmer seg bak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.