Meghan og Harrys bryllup:

Dianas ukjente nevø vekker oppmerksomhet

Som søster, så bror.

KJEKKAS: Louis Spencer deltok lørdag i bryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle. I etterkant har flere bitt seg merke i utseendet til den unge visegreven. Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: Louis Spencer deltok lørdag i bryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle. I etterkant har flere bitt seg merke i utseendet til den unge visegreven. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdagens ekstravagante bryllup mellom den amerikansk skuespilleren Meghan Markle og den britiske prinsen Harry skaper fortsatt overskrifter verden over. Stadig flere detaljer blir lagt merke til blant både pressen og fansen, som blant annet den stjernespekkede gjestelista.

På bryllupsdagen var det naturligvis brudeparet selv og den nærmeste familien som sto i fokus, men hundrevis av andre lot seg også avbilde før den vakre vielsen,

Blant dem finner vi søskenparet Spencer - bestående av Kitty og Louis. De er begge to avdøde prinsesse Dianas respektive niese og nevø, og er søskenbarna til prins Harry og prins William.

Kitty har allerede fått massive mengder oppmerksomhet som følge av sitt slående utseende og sin noe mystiske karisma. Nå har britiske og amerikanske medier kastet seg over broren hennes, Louis. Den kjekke 24-åringen har nå gått viralt - etter å ha «snudd hoder» i bryllupet.

Tøff start

Medier som People, Bustle og Cosmopolitan har omtalt den ukjente 24-åringen. Han ble født den 14. mars i 1994 på det velkjente St. Marys-sykehuset i London, og kommer fra den aristokratiske familien etternavnet hans bygger på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer