Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Diane Keaton:

Diane Keaton: - Jeg var aldri konemateriale

Diane Keaton har aldri giftet seg. Nå forteller hun hvorfor.

ALDRI VÆRT GIFT: Diane Keaton er en av Hollywoods mest suksessfulle skuespillere, men hun har aldri giftet seg. Foto: NTB Scanpix
ALDRI VÆRT GIFT: Diane Keaton er en av Hollywoods mest suksessfulle skuespillere, men hun har aldri giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Diane Keaton (72) er ikke bare blant Hollywoods mest suksessrike skuespillere. Hun har også rukket å date flere av de mest profilerte navnene i filmbyen, deriblant Woody Allen (82), Al Pacino (78) og Warren Beatty (81). Likevel har hun aldri gått ned kirkegulvet med en mann.

For litt over 20 år siden bestemte derfor Keaton seg for å starte familie på egen hånd.

Hun adopterte barna Dexter Keaton (23) og Duke Keaton (18), og til den svenske avisa Aftonbladet forklarer hun hvorfor hun aldri fant den store kjærligheten, og hvorfor hun aldri ble gift.

ADOPTIVBARN: Diane Keaton startet familie på egenhånd. Her med datteren Dexter og sønnen Duke. Foto: NTB Scanpix
ADOPTIVBARN: Diane Keaton startet familie på egenhånd. Her med datteren Dexter og sønnen Duke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg så hva min egen mor ble tvunget til å gjøre. Hun fikk aldri muligheten til å følge sin drøm. Jeg var helt bevisst på at jeg aldri ville ende opp sånn. Det er derfor jeg er singel, sier hun.

Knust av Al Pacino

Keaton innrømmer likevel at hun nesten giftet seg med Pacino. De to møttes under innspillingen av «Gudfaren» i 1971, men romansen var svært turbulent, og forholdet tok slutt etter at innspillingen var over.

Keaton har tidligere innrømmet at hun elsket ansiktet hans, og at hun ble nærmest besatt av ham.

I biografien hun slapp i 2014 beskrev hun, ifølge Daily Mail, hvordan hun tilbrakte 20 år på å få ham ut av systemet sitt. Hun bygget en mur rundt følelsene sine, og begynte til og med å kle seg mer tildekket - i langermede skjorter og hatter, som til slutt ble hennes varemerke.

- Jeg falt for skjønnheten av en ødelagt fugl. Det var smerte og nytelse om hverandre, men han ble aldri min, fortalte hun i boka.

Forført av nok en rundbrenner

Pacino er imidlertid ikke den eneste som har bergtatt Keaton. Hun var også svært betatt av skuespilleren Warren Beatty (81).

Akkurat det var nok ikke Keaton alene om. I boka «Star: How Warren Beatty Seduced America», hevdes det at «Dick Tracy»-skuespilleren har hatt sex med nærmere 13 000 kvinner.

Tallet inkluderer ikke «kjappiser» på dagtid, men forfatter Peter Biskinds estimerte, ifølge New York Post, antallet kvinner Hollywoods førsteelsker hadde hatt gjennom årene til å være rundt 12 775.

SKANDALE: Det var skuespiller Faye Dunaway, sammen med Warren Beatty, som annonserte at «La La Land» hadde stukket av med prisen. Oscar-statuen skulle egentlig gått til «Moonlight». Video: CNN Vis mer Vis mer

Har gitt opp

I dag har Keaton gitt opp håpet om å finne den rette.

- Kjærlighet er et puslespill. Jeg var aldri kompetent nok. Nå tror jeg aldri at jeg kommer til å gifte meg. Jeg er det de kaller en gammel peppermø, sier hun i intervjuet med Aftonbladet.

Men Keaton, som for tiden er aktuell i filmen «Book Club», hvor hun faller hodestups for Andy Garcias rollefigur, er ikke lei seg av den grunn.

Saken fortsetter nedenfor.

GIRLPOWER: Med venninner som Mary Steenburg, Jane Fonda og Candice Bergen trenger ikke Diane Keaton noen mann i livet sitt. Her promoterer de filmen «Book Club» sammen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
GIRLPOWER: Med venninner som Mary Steenburg, Jane Fonda og Candice Bergen trenger ikke Diane Keaton noen mann i livet sitt. Her promoterer de filmen «Book Club» sammen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er fremdeles glad i livet. Jeg tror ærlig talt ikke at jeg er konemateriale. Jeg er for uavhengig for å være det.

Forholdet til Woody Allen ble selvfølgelig atter et tema da anklagene mot ham ble tatt opp på ny da #MeToo-bevegelsen blåste liv i gamle beskyldninger i fjor høst.

Til Aftonbladet forteller Keaton at de to er venner, og at hun ikke er interessert i å debattere forholdet deres i media.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media