BOLIG: Filmstjernen Leonardo DiCaprio kjøper boliger over en lav sko. Foto: Peter Mountain
BOLIG: Filmstjernen Leonardo DiCaprio kjøper boliger over en lav sko. Foto: Peter MountainVis mer

DiCaprio og Jolie har kjøpt eiendommer for 260 mill. i år

Hollywood-skuespillerne Leonardo DiCaprio og Angelina Jolie lever det gode liv og kjøper luksuseiendommer både her og der.

(Hegnar.no): Bare siden februar har den kjente Hollywood-skuespilleren Leonardo DiCaprio kjøpt boliger for nesten 135 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Det siste boligkjøpet var en leilighet i Greenwich Village i New York, og kostet 10 millioner dollar, tilsvarende nær 60 millioner kroner.

Leiligheten ligger i boligkomplekset «Delos», et bygg som er designet for å forbedre menneskers livsstil og velferd, skriver avisen.

Dusjvann med C-vitamin Blant annet er alt vann og luften i bygget renset. Dusjvannet er beriket med C-vitamin og det er blitt ansatt en egen «wellness concierge» som har som oppgave å påse at alt er til det beste og sunneste for beboerne.

I mars kjøpe DiCaprio en leilighet i en annen bydel av New York, i Battery Park City, som tilhørte hans gamle nabo. Fra før eide den kjente skuespilleren en leilighet på 700 kvadratmeter vegg-i-vegg. Nå skal planen være å utvide.

Om ikke det var nok slo også DiCaprio til på en luksusvilla i Palm Springs i California i slutten av februar. Den skal ha minst seks soverom, men kostet imidlertid «bare» 5,2 millioner dollar, eller i overkant av 30 millioner kroner.

Bursdagsgave til 126 mill. Og mens Leonardo DiCaprio kjøper boliger til seg selv klinker en annen filmstjerne til med bolig som bursdagsgave,

Angelina Jolie har nylig kjøpt drømmeboligen til ektemannen, Brad Pitt, som fyller 50 år i desember, skriver nettstedet Bornrich.com.

Hollywood-divaen har punget ut nærmere 126 millioner kroner for eiendommen, en attraktiv og privat øy i et rolig område ved kysten, kun 15 minutter fra travle Manhatten.

Ifølge Bornrich.com skal øya tilfredsstille parets ønsker om fred og ro, privatliv og akkurat nok luksus.

Kjærlighetsgave Øyas bygninger er designet av den kjente arkitekten Frank Lloyd Wright, er moderne innredet og det bugner av eksklusiv mahogny.

Og som ikke det var nok. Den private øya, som går under navnet «Petra» er av naturen formet som et hjerte. Den perfekte kjærlighetsgaven fra Angelina til sin utkårede

Flere nyheter Nå selger supermodellen huset
Bygger første byvilla på 100 år - vil ha 25 millioner
Leiligheter med høy fellesgjeld på vei tilbake
Mange boliger til salgs - her går salgene tregest

Angelina Jolie kjøpte en øy formet som et hjerte i bursdagsgave til Brad Pitt. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Angelina Jolie kjøpte en øy formet som et hjerte i bursdagsgave til Brad Pitt. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Vis mer