DiCaprio skremte vannet av kompisen midt på åpen gate: - Det er en helt sjuk historie

Ante fred og ingen fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Leonardo DiCaprio og Jonah Hill kjenner hverandre godt fra innspillingen av suksesfilmen «The Wolf of Wall Street».

Mandag ble vennskapet «satt på prøve» da DiCaprio spilte kameraten et realt puss.

Ble redd

- Det er en helt sjuk historie, fortalte Jonah Hill til ET.

Leonardo DiCaprio skulle møte skuespillerkompisen utenfor en cafè i New York, men hadde kledd seg ut med caps for å ikke være gjenkjennelig.

Da Jonah Hill sto utenfor cafèen og ante fred og ingen fare, kom DiCaprio løpende mot ham med mobilen foran seg, som om han var en gal fan som ville ta bilde av Hill.

Det hele blir tatt opp på film og man ser redselen i Hills øyne når han ser mannen løpe mot han med mobilen, men blir veldig lettet da han oppdager det er DiCaprio, og gir vennnen en god klem.

- Det var utrolig morsomt. Han tok meg på senga, sa Hill til ET.

Nå går videoen som en farsott på sosiale medier.

Forskjellsbehandling

Tross at de to er kamerater, ble de veldig forskjellsbehandlet lønnsmessig da de skulle filme inn «The Wolf of Wall Street».

Hovedrolleinnehaver og produsent Leonardo DiCaprio fikk nemlig betalt omkring 61 millioner kroner for sitt arbeid med filmen, ifølge Huffington Post, mens kollega Jonah Hill, som spiller DiCaprios kamerat i filmen, ble tilbudt den absolutte minstelønna for skuespillere i Hollywood - 370 000 kroner før skatt og avgifter.

- De ga meg den laveste summen som er mulig. Det var deres tilbud, forteller Hill i et intervju med radioverten Howard Stern og fortsetter:

<strong>FORSKJELLER:</strong> Selvom de er gode kamerater på privaten ble Leonardo DiCaprio og Jonah Hill svært forskjellsbehandlet når det gjadt hva de tjente på storfilmen «The Wolf of Wall Street». Foto: NTB /Scanpix<div><br></div>
FORSKJELLER: Selvom de er gode kamerater på privaten ble Leonardo DiCaprio og Jonah Hill svært forskjellsbehandlet når det gjadt hva de tjente på storfilmen «The Wolf of Wall Street». Foto: NTB /Scanpix

Vis mer

- Og jeg sa «jeg signerer papirene i kveld. Faks meg papirene i kveld!» Jeg ville signere så fort som mulig slik at de ikke ombestemte seg.

Summen er ifølge Hill minimumslønna som er tilllatt i henholdt til bransjeorganisasjonen Screen Actors Guilds retningslinjer.

Men for Hill var det ikke pengene som var avgjørende for at han ville spille i «The Wolf of Wall Street», han var nemlig desperat etter å få jobbe med den legendariske filmskaperen Martin Scorsese.

- Jeg ville solgt huset mitt og gitt ham alle pengene mine for å få jobbet med Scorsese, forteller han i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer