Prins William:

Dilemma for prins William når lillebroren gifter seg. Annen viktig begivenhet faller på samme dag

Både finalen i FA-cupen og bryllupet til prins Harry og Meghan Markle tar plass 19. mai.

VALGETS KVALER: Prins William får tilsynelatende et tett program 19. mai når hans bror prins Harry skal gifte seg med skuespiller Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix
VALGETS KVALER: Prins William får tilsynelatende et tett program 19. mai når hans bror prins Harry skal gifte seg med skuespiller Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 19. mai får prins Harry (33) sin prinsesse når han og Meghan Markle (36) gir hverandre sitt «ja» i Windsor Castle.

Til tross for at dette blir en stor dag for den britiske prinsen og hans utkårede, kan det imidlertid late til at datoen for bryllupet ikke har falt helt i god jord hos Harrys storebror, prins William (35).

Verken avkrefter eller bekrefter

35-åringen er nemlig svært fotballinteressert og i tillegg å være president for det engelske fotballforbundet, Football Association.

Det kan dermed se ut til at prins William står overfor et dilemma til våren. Finalen i FA-cupen er nemlig lagt til samme dato som lillebrorens bryllup.

Kensington Palace har imidlertid insistert på at de to begivenhetene ikke vil krasje med hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

Det er nemlig forventet at Harry og Markle vil gifte seg på formiddagen, mens finalen sparkes i gang på Wembley stadion først klokka halv seks om ettermiddagen.

Dersom det skulle vise seg å bli et trangt tidsskjema for 35-åringen, er det forventet at han velger Harrys bryllup framfor fotballkampen, da det er stor mulighet for at han vil være forlover, skriver The Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer