Stas Reeflay:

Direktesendte kjærestens død

Den russiske youtuberen ble betalt av følgerne sine for å mishandle kjæresten.

SIKTET: Stas Reeflay, eller Stanislav Reshetnikov som han egentlig heter, er siktet etter at kjæresten døde under hans direktesending. Foto: Skjermdump/YouTube
SIKTET: Stas Reeflay, eller Stanislav Reshetnikov som han egentlig heter, er siktet etter at kjæresten døde under hans direktesending. Foto: Skjermdump/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En russisk Youtuber skaper nå overskrifter internasjonalt etter at kjæresten hans døde onsdag. Dødsfallet skjedde nemlig under en direktesending fra parets bolig i Moskva.

Stas Reeflay (30), hvis egentlige navn er Stanislav Reshetnikov, ble fredag arrestert og etterforskes nå for dødsfallet, skriver russiske BBC.

Direktesendingen fant sted på en strømmeside, og har i ettertid blitt lastet opp på YouTube.

Forsøkte å gjenopplive

Ifølge kanalen forteller vitner at følgere har betalt Reeflay for å mishandle henne, blant annet ved å sende henne i undertøyet ut på balkongen i minusgrader. Det var etter denne hendelsen kvinnen skal ha dødd.

I videoen, som flere har lastet opp i ettertid, ser man Reeflay flytte den bevisstløse kjæresten inn på gulvet, og at hun ikke responderer på at han prøver å gjenopplive henne. Han løfter henne også opp i sofaen før han ringer nødnummeret.

Livesendingen foregikk fortsatt da helsepersonell kom på stedet, og kvinnen ble erklært død på stedet.

- En rekke seere ble vitne til at offeret ble slått, i tillegg til andre ulovlige handlinger, som vil bli vurdert under etterforskningen, sier Olga Vradiy, en talsperson for myndighetene i Moskva, til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer