«Den lille havfruen»:

Disney-innspilling stoppet - 84 i karantene

«Den lille havfruen» spilles i disse dager inn på øya Sardinia. Nå er imidlertid innspillingen stanset.

INNSPILLING: «Den lille havfruen»-crewet befinner seg for tida på Sardinia. Nå har innspillingen fått kjepper i hjula. Foto: Shutterstock
INNSPILLING: «Den lille havfruen»-crewet befinner seg for tida på Sardinia. Nå har innspillingen fått kjepper i hjula. Foto: Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede i 2016 ble det kjent at Walt Disney Studios hadde begynt å planlegge en relansering av Disney-klassikeren «Den lille havfruen», til stor glede for mange. Innspillingen har imidlertid latt vente på seg.

Filmen skulle i utgangspunktet slippes i mars i fjor, men grunnet den pågående pandemien ble produksjonen, i likhet med svært mange andre filminnspillinger, stanset.

Nå er innspillingen, med popstjerna Halle Bailey (21) i rollen som Ariel i spissen, endelig i gang igjen. I den anledning har hele produksjonsteamet pakket reisekoffertene og flydd til øya Sardinia, der store deler av filmen skal spilles inn.

Nå melder imidlertid den italienske avisa Il Messaggero at innspillingen nok en gang har fått kjepper i hjula.

84 i karantene

Avisa skriver nemlig at det har dukket opp 22 tilfeller med positive coronatester, og at 84 mennesker derfor er satt i karantene og isolasjon som følge av utbruddet i filmleieren.

Produksjonsteamet har stort sett oppholdt seg på nordkysten av øya, nærmere bestemt i Trinità d'Agultu - som har 2245 innbyggere.

Smittesporingen skal ha startet allerde 6. juni, etter at den første testen viste positivt svar. Personen som testet positivt var en del av Disney-produksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.