Bella Thorne:

Disney-stjerna: - Jeg er panseksuell

Bella Thorne forteller at hun ikke visste hva legningen sin var.

ÅPEN: Bella Thorne deler av seg når det kommer til det meste. Nå forteller hun nye detaljer om legningen sin. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Bella Thorne deler av seg når det kommer til det meste. Nå forteller hun nye detaljer om legningen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Disney-stjerna Bella Thornes (21) kjærlighetsliv har vært alt annet en enkelt. I 2016 sto hun fram som bifil, og i oktober i fjor fikk hun mye spalteplass for sitt åpne forhold, og avslørte samtidig at hun var i et forhold med både en mann og en kvinne.

Bare fire måneder seinere var det imidlertid spikeren i kista mellom Bella og Youtuberen Tana Mongeau (21), og halvannen måned seinere gikk også forholdet hennes med rapperen Mod Sun (32), hvis egentlige navn er Derek Smith, i vasken.

Stjerna, som har vært åpen om legningen sin i tre år, forteller nå i et nytt intervju med «Good Morning America» at hun er panseksuell, skriver People.

Å være panseksuell handler om å falle for både kvinner og menn, som man jo gjør når man er bifil, men ifølge spesialist i sexologisk rådgiving, Tore Holte Follestad, handler det om mer enn som så. Han har nemlig tidligere forklart til KK at alle kategorier av kjønn inngår og at det handler om å se personen, ikke hvilken merkelapp man har.

- Dersom man er bifil eller biseksuell er kjønn ganske endimensjonalt, og du kan forelske deg og tenne seksuelt på både menn og kvinner. Er du derimot panseksuell så spiller det ingen rolle hvilket kjønn eller kjønnsidentitet den andre har, sa han til KK i 2015.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer