<strong>ÅPEN:</strong> Bella Thorne deler av seg når det kommer til det meste. Nå forteller hun nye detaljer om legningen sin. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Bella Thorne deler av seg når det kommer til det meste. Nå forteller hun nye detaljer om legningen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bella Thorne:

Disney-stjerna: - Jeg er panseksuell

Bella Thorne forteller at hun ikke visste hva legningen sin var.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Disney-stjerna Bella Thornes (21) kjærlighetsliv har vært alt annet en enkelt. I 2016 sto hun fram som bifil, og i oktober i fjor fikk hun mye spalteplass for sitt åpne forhold, og avslørte samtidig at hun var i et forhold med både en mann og en kvinne.

Bare fire måneder seinere var det imidlertid spikeren i kista mellom Bella og Youtuberen Tana Mongeau (21), og halvannen måned seinere gikk også forholdet hennes med rapperen Mod Sun (32), hvis egentlige navn er Derek Smith, i vasken.

Stjerna, som har vært åpen om legningen sin i tre år, forteller nå i et nytt intervju med «Good Morning America» at hun er panseksuell, skriver People.

Å være panseksuell handler om å falle for både kvinner og menn, som man jo gjør når man er bifil, men ifølge spesialist i sexologisk rådgiving, Tore Holte Follestad, handler det om mer enn som så. Han har nemlig tidligere forklart til KK at alle kategorier av kjønn inngår og at det handler om å se personen, ikke hvilken merkelapp man har.

- Dersom man er bifil eller biseksuell er kjønn ganske endimensjonalt, og du kan forelske deg og tenne seksuelt på både menn og kvinner. Er du derimot panseksuell så spiller det ingen rolle hvilket kjønn eller kjønnsidentitet den andre har, sa han til KK i 2015.

<strong>BRUDD:</strong> Bella og Tana gjorde det slutt i februar etter å ha datet i flere måneder. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Bella og Tana gjorde det slutt i februar etter å ha datet i flere måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>BRUDD TO:</strong> Bella og Mod Sun fortsatte å være i et forhold etter bruddet med Tana. Kort tid seinere gikk også de fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
BRUDD TO: Bella og Mod Sun fortsatte å være i et forhold etter bruddet med Tana. Kort tid seinere gikk også de fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med andre ord handler det om å falle for personligheten, ikke de ytre faktorene eller den seksuelle identiteten.

- Jeg er faktisk panseksuell og jeg visste det ikke. Noen forklarte meg veldig grundig hva det er, forklarer Thorne i intervjuet, og fortsetter:

- Du liker det du liker. Spiller ingen rolle om det er ei jente eller en gutt, han eller hun, de eller dette eller det. Det handler rett og slett om å like personlighet. Du liker vesener, fortsetter hun.

TÅRER: Skuespilleren la ut tårevåt video etter å ha blitt kritisert for lekkede nakenbilder. Vis mer

Uvanlig forhold

Det var som nevnt ovenfor først i oktober i fjor at 21-åringen bekreftet sitt forholdsvis uvanlige forhold. Det gjorde Thorne selv, da hun i et intervju med Los Angeles Times fortalte at hun hadde funnet lykken med en mann og en kvinne.

I et større intervju med Gay Times, gjengitt av blant annet People i januar, fortalte Disney-stjerna om det mange beskriver som et uvanlig forhold.

Blant annet påpekte 21-åringen at hun har møtt mange mennesker som har hatt vanskeligheter med å forstå hvorfor man velger bort et «tradisjonelt», monogamt parforhold.

- Jeg tror egentlig ingen klarer å begripe de båndene jeg har med Mod eller Tana. Vi fleiper med det å være polyamorøse, men vi setter ikke et stempel på det, og ønsker ikke å bli satt i bås. Det er som det er, sa hun.

Videre mente skuespilleren at mange har konkrete forestillinger om seksuelle legninger, men at det ikke er så svart og hvitt som mange tror.

- I denne verdenen tenker folk gjerne: «Du er enten homofil eller heterofil, det finnes ingen mellomting. Dersom du lå med en gutt én gang, så må du jo være homofil?». Det er ikke slik det er, det kalles flytende seksualitet, fortalte Bella til Gay Times, ifølge Page Six.

Som kjent er det i dag slutt mellom både Thorne og Tana Mongeau, og Thorne og rapperen Mod Sun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer