Disney-stjernen Bella Thorne:

Disney-stjerna fortalte om sin rystende oppvekst. - Jeg ble seksuelt misbrukt til jeg var 14 år

Den tidligere barnestjernen overrasket fansen med rystende avsløring.

SEKSUELT MISBRUKT: Disney-stjernen Bella Thorne (20) legger ikke skjul på at hun hadde en vanskelig barndom. Foto: NTB Scanpix
SEKSUELT MISBRUKT: Disney-stjernen Bella Thorne (20) legger ikke skjul på at hun hadde en vanskelig barndom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Time's up»-kampanjen mot seksuell trakassering herjer blant Hollywood-stjernene om dagen, og skuespiller Bella Thorne (20) valgte å stå frem for å støtte kampanjen med å dele sin historie.

Den amerikanske skuespillerstjernen - som ble kjent i ung alder i blant annet Disney-serien «Shake it up» -delte et bilde på Instagram hvor hun avslørte at hun hadde blitt seksuelt misbrukt i barndommen sin.

Under bildet skrev hun følgende:

«Jeg ble fysisk og psykisk seksuelt misbrukt i oppveksten fra den dagen jeg kan huske, til jeg var 14 år, da jeg endelig hadde motet til å låse døren om kvelden og sitte ved den.»

«Hele natta, mens jeg ventet på at noen skulle dra nytte av livet mitt igjen. Gang på gang ventet jeg på at det skulle ta slutt, før det endelig gjorde det.»

«Men noen av oss er ikke like heldige at de kommer ut av det levende, værsåsnill stå sammen i dag for hver eneste sjel som har blitt misbrukt. #Timesup»

20-åringen delte bildet på sin Instagram-profil før tusenvis av de store stjernene var forventet å møte opp i svart på den røde løper for å støtte «Time`s up»-kampanjen under årets Golden Globe.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer