Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Disney-stjernen Bella Thorne:

Disney-stjerna fortalte om sin rystende oppvekst. - Jeg ble seksuelt misbrukt til jeg var 14 år

Den tidligere barnestjernen overrasket fansen med rystende avsløring.

SEKSUELT MISBRUKT: Disney-stjernen Bella Thorne (20) legger ikke skjul på at hun hadde en vanskelig barndom. Foto: NTB Scanpix
SEKSUELT MISBRUKT: Disney-stjernen Bella Thorne (20) legger ikke skjul på at hun hadde en vanskelig barndom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Time's up»-kampanjen mot seksuell trakassering herjer blant Hollywood-stjernene om dagen, og skuespiller Bella Thorne (20) valgte å stå frem for å støtte kampanjen med å dele sin historie.

Den amerikanske skuespillerstjernen - som ble kjent i ung alder i blant annet Disney-serien «Shake it up» -delte et bilde på Instagram hvor hun avslørte at hun hadde blitt seksuelt misbrukt i barndommen sin.

BARNESTJERNE: Bella Thorne som 14-åring på Nickelodeon Kids' Choice Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
BARNESTJERNE: Bella Thorne som 14-åring på Nickelodeon Kids' Choice Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under bildet skrev hun følgende:

«Jeg ble fysisk og psykisk seksuelt misbrukt i oppveksten fra den dagen jeg kan huske, til jeg var 14 år, da jeg endelig hadde motet til å låse døren om kvelden og sitte ved den.»

«Hele natta, mens jeg ventet på at noen skulle dra nytte av livet mitt igjen. Gang på gang ventet jeg på at det skulle ta slutt, før det endelig gjorde det.»

«Men noen av oss er ikke like heldige at de kommer ut av det levende, værsåsnill stå sammen i dag for hver eneste sjel som har blitt misbrukt. #Timesup»

20-åringen delte bildet på sin Instagram-profil før tusenvis av de store stjernene var forventet å møte opp i svart på den røde løper for å støtte «Time`s up»-kampanjen under årets Golden Globe.

Bella deltok ikke selv på Golden Globe, men var en av mange stjerner som viste sin støtte til kampanjen før arrangementet.

Skuespilleren avslører ikke i innlegget hvem som skal ha misbrukt henne.

Avslørte på Twitter

I midten av desember svarte 20-åringen på en kommentar på Twitter hvor hun bekreftet at hun hadde blitt seksuelt misbrukt som barn.

Det hele startet med at Bella publiserte et bilde på hvor hun hadde på seg en utfordrende lilla dress.

En av Twitter-brukerne kommenterte bildet med:

- Hva har Disney gjort med denne jenta?? Jeg tror hun ble misbrukt.

Bella var rask med å svare at:

- Ja det ble jeg, men det var ikke av Disney.

Minutter senere publiserte skuespilleren et innlegg på Twitter hvor det sto:

- Verden kan være et sykt sted :/

20-åringen mottok enorm støtte fra sine fans og hennes nærmeste.

- Elsker deg, du er den sterkeste personen jeg vet om, svarte Disney-stjernens kjæreste Derek Smith (30), kjent som rapperen Mod Sun.

- Du er tøff, elsket og perfekt akkurat som du er. Jeg er så lei meg for at en taper som ikke kjenner deg skrev noe så ekkelt, skrev medskuespillerinne Georgie Flores (21).

Kom ut av skapet

I 2016 sto Bella frem som bifil etter flere spekulasjoner rundt legningen hennes. Ryktene begynte å svirre rundt skuespilleren etter at det angivelig dukket opp bilder av Disney-stjernen kyssende på en annen jente.

Dette bekreftet hun på Twitter-kontoen sin i form av et enkelt «ja», da en fan spurte henne rett ut.

Den unge skuespilleren mottok enorm støtte fra fansen og takket dem i et innlegg på Twitter:

- Takk for at dere «aksepterer» den jeg er. Jeg elsker dere.​

Datet Scott Disick

I mai stormet det rundt den unge Disney-stjernen og Scott Disick (34), da Bella besøkte den 15 år eldre «Keeping up with the kardashians» profilen, i Cannes i Frankrike.

Scott som tidligere har vært åpen om sin sexavhengighet, har tre barn med eksen Kourtney Kardashian (38).

I et intervju med radiokanalen SiriusXM fortalte Bella at hun ikke ønsket å blande seg inn i dramaet mellom Scott og ekskjæresten Kourtney.

- Jeg er venner med Kylie og Kendall. Så vidt jeg vet er alt kult mellom oss. Jeg har ikke hatt noe problemer med dem, sa hun til radioverten Jenny McCarthy (45), ifølge US magazine.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!