Disney-stjerna kom ut av skapet

Bella Thorne (18) står fram som bifil.

STÅR FRAM: Skuespiller Bella Thorne (18) hylles av fansen etter at hun sto fram som bifil. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock / NTB Scanpix
STÅR FRAM: Skuespiller Bella Thorne (18) hylles av fansen etter at hun sto fram som bifil. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For den yngre garden er amerikanske Bella Thorne (18) best kjent fra Disney-tv-serier som «Shake it up» og «Magikerne på Waverly Place».

Nå står den unge skuespilleren, som også er sanger og modell, godt på egne bein.

Etter å ha medvirket med mindre roller i flere spillefilmer og tv-serier, er 18-åringen klar for hovedrollen i den kommende tv-serien «Famous in Love», som har premiere neste år.

Ryktestorm

Thorne, som har en stor fanskare på sosiale medier, annonserte nylig at hun og kjæresten, Gregg Sulkin, går hvert til sitt.

Ifølge People skal fansen like etterpå ha satt spørsmålstegn ved Thornes legning, etter at det angivelig dukket opp bilder av 18-åringen kyssende på ei annen jente.

Etter dager med spekulasjoner, forteller skuespilleren at hun er bifil.

Dette i form av et enkelt «ja» på Twitter, da en fan spurte henne rett ut.

Støtterklæringene har ikke latt vente på seg etter at Thorne kom ut av skapet. Tidligere i dag takket den tidligere Disney-stjerna for støtten:

- Takk for at dere aksepterer den jeg er. Jeg elsker dere, skriver hun på Twitter.

Ikke den første
Bella Thorne er langt fra den første kjendiskvinnen som har stått fram som bifil. Det er særlig de siste åra at flere har vært åpen om sin biseksuelle legning.

I fjor røpet skuespiller Cate Blanchett (46) at hun har hatt forhold til flere kvinner.

Miley Cyrus, Johnny Depps ekskone og Sophie Elise Isachsen er også blant dem som har stått fram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer