Disney-stjerna var ikke død:

Disney-stjerna måtte avkrefte sitt eget dødsfall

Debby Ryan måtte irettesette fans etter at en annen stjerne døde. 

<strong>IKKE DØD:</strong> Disney-stjerna Debby Ryan måtte overbevise fansen om at hun ikke var død, da de tok feil av henne og den nylig avdøde filmstjerna Debbie Reynolds. Foto: NTB scanpix
IKKE DØD: Disney-stjerna Debby Ryan måtte overbevise fansen om at hun ikke var død, da de tok feil av henne og den nylig avdøde filmstjerna Debbie Reynolds. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Stikkordet død popper enkelt opp om man snakker om året 2016, som har frarøvet kulturinteresserte verden over noen av sine største helter.

Denne uka kulminerte det hele med bortgangen til både Carrie Fisher og Debbie Reynolds.

Da det begynte å gå rykter om at den 90 år gamle dronningen av England, Elizabeth II, også hadde gått bort, ble budskapet raskt avkreftet. Dronningen har det fortsatt bra, på tross av litt sykdom.

Ikke død

Disney-stjerna Debby Ryan (23) måtte avkrefte noe av det samme tidligere denne uka. Ikke fordi det hadde gått rykter om hennes død, men fordi den unge fansen rett og slett forvekslet henne med en annen bortgått stjerne.

Huffington Post skriver det hele ble utløst da en person skrev på nettstedet Twitter at Disney-stjerna hadde gått bort.

Debby Ryan er kjent fra serien «The Suite Life on Deck» på Disney Channel, men har også hatt roller i andre av kanalens kjente barne- og ungdomsserier. Fans klarte likevel ikke å skille navnet hennes fra den avdøde filmstjerna Debbie Reynolds, som gikk bort dagen etter hennes egen datter

«Herregud, jeg kan ikke tro at 2016 tok Debby Ryan fra oss også. Hvil i fred, jeg er «Jessies» største fan», skrev en. «Hvil i fred Debby Ryan... Du var dronningen av Disney Channel», skrev en annen.

Som Mark Twain, kjent for sitatet «ryktene om min død er sterkt overdrevet», måtte 23-åringen bekrefte at hun fortsatt var i god behold.

«Nei... Dere, dette er veldig omtenksomt, men det er Reynolds. Debbie Reynolds...», skrev stjerna på nettstedet.

Tatt for fyllekjøring

23-åringen er sjeldent i nyhetsbildet, og betraktes som en av de mer private Disney-stjernene. Det skapte derfor overskriver da hun tidligere i år ble arrestert for fyllekjøring.

Ulykken skjedde rundt klokka sju på kvelden den femte april. 23-åringen skal ha krasjet sin hvite Audi inn i en svart Mercedes. Personen i den svarte bilen ble skadet. Det bekreftet Mike Lopez fra politiet i Los Angeles overfor Los Angeles Times.

På stedet undersøkte politiet Ryans tilstand, som viste at hun var påvirket av alkohol da hun kjørte. Der kom det fram at alkoholprosenten i blodet var høyere enn den lovlige grensa i delstaten California.

Disney-stjerna måtte likevel ikke tilbringe spesielt lang tid bak lås og slå. Klokka ti om morgenen dagen etter ble hun satt fri, etter at en kausjon på 820 000 norske kroner ble betalt.

Distriktsadvokatens kontor bestemte seg for å tiltale stjerna på to punkter: fyllekjøring og kjøring med en blodalkoholprosent høyere enn 0,08 prosent. Det ifølge en talsperson for kontoret.Stjerna må møte i retten andre mai.

23-åringen valgte å gå ut med en beklagelse selv til fansen. På Twitter skrev stjerna at hun burde ha tenkt seg bedre om.«De siste dagene har jeg hatt sjansen til å reflektere over handlingene mine, og jeg skulle ønske jeg handlet bedre. Jeg innser at jeg er en rollemodell, og at jeg alltid har jobbet hardt for å sette et godt eksempel overfor mine millioner av fans. Beklager for at jeg skuffa dere alle», skrev stjerna i meldingen.

Noen fans har valgt å reagere med sinne på Ryans melding, mens andre skriver at de tilgir henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer