Caroline Sunshine i Det hvite hus:

Disney-stjerne (22) ansatt i Det hvite hus. Slik sikret hun jobben

- Hun er mer enn kvalifisert.

TAUS: Den tidligere Disney Channel-stjerna Caroline Sunshine (22) har ikke oppdatert noen av sine sosiale medier-kontoer etter at Det hvite hus bekreftet hennes ansettelse. Hun har heller ikke uttalt seg offentlig om sin nye stilling. Foto: NTB Scanpix
TAUS: Den tidligere Disney Channel-stjerna Caroline Sunshine (22) har ikke oppdatert noen av sine sosiale medier-kontoer etter at Det hvite hus bekreftet hennes ansettelse. Hun har heller ikke uttalt seg offentlig om sin nye stilling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amerikanske Caroline Sunshine er bare 22 år. Tross sin unge alder har hun allerede lagt karrieren som skuespiller på hylla, til fordel for politikken.

I denne ungjentas tilfelle er det imidlertid ikke snakk om studentpolitikk eller verv i lokalstyret. Hun sikter nemlig høyere enn som så.

Ifølge BBC og CNN har Sunshine nemlig nå sikret seg en jobb i Det hvite hus, hvor hun i første omgang går inn i presidentens pressestab.

22-åringen er best kjent for sin rolle i tv-serien «Shake It Up», som gikk på Disney Channel fra 2010 til 2013. Hun har også medvirket i flere filmer, blant annet «Mommy I Didn't Do It», som ble lansert så seint som i fjor.

Med utgangspunkt i den tidligere barnestjernas bakgrunn, og hennes unge alder, har medieinteressen rundt henne vært enorm de siste dagene.

Hovedpersonen har på sin side valgt å sitte rolig i båten.

22-åringen har nemlig ikke oppdatert noen av sine kontoer i sosiale medier siden i fjor. Hun har heller ikke kommentert nyansettelsen, eller uttalt seg om jobben i offentlig sammenheng.

Bred erfaring

Flere stiller seg undrende til hvordan Sunshine har klart å bli en del av presidentens innerste sirkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer