Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
DØD: Disney-skuespilleren Sebastian Athié har gått bort, bare 24 år gammel. Foto: Instagram. Video: Vimeo. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Sebastian Athié:

Disney-stjerne (24) er død

Ble bare 24 år gammel.

Disney-skuespilleren Sebastian Athié har gått bort, bare 24 år gammel. Det opplyste Disney Channel i Latin-Amerika i en melding på Twitter i helga.

- Hvil i fred Sebas. Din kunst og ditt smil vil vare for evig, skriver TV-kanalen i innlegget, sammen med et bilde av den unge skuespilleren.

- Vi er så lei oss over Sebastian Athiés bortgang, og vil alltid huske ham for hans talent, vennskap, profesjonalitet og ikke minst hans enorme hjertevarme. Vi ledsager hans familie, venner og tilhengere når vi nå tar farvel, heter det videre i innlegget.

Årsaken til 24-åringens død er foreløpig ikke kjent.

Athié vil nok bli mest husket for sin rolle som fotballspilleren Lorenzo Guevera i ungdomsserien «O11CE», som har gått på den latinamerikanske Disney-kanalen siden 2017.

Kollegene i sorg

Han har også medvirket i den meksikanske dramaserien «La Rosa de Guadalupe» i to forskjellige roller i 2014 og 2015.

En rekke av 24-åringens medskuespillere minnes nå sin døde kollega i sosiale medier - blant andre Paulina Vetrano, som han spilte mot i «O11CE». Hun har delt en rekke bilder av seg selv og Athié.

- Hvilken hjelpeløshet og tristhet jeg føler, hvordan det smerter. Det er vanskelig for meg å ta det inn, jeg kan ikke si «ha det» venn. Verden var ikke forberedt på så unike mennesker som deg, skriver hun.

Ett år siden

Nyheten om Sebastian Athiés dødsfall kommer for øvrig nøyaktig ett år etter at det 7. juli i fjor ble kjent at Disney-stjerna Cameron Boyce hadde gått bort, bare 20 år gammel.

Han var kjent for sin rolle i Disney-filmene «Descendants», «Descendants 2» og Disney-serien «Jessie», og hadde i tillegg spilt mot Adam Sandler i de to «Grown Ups»-filmene.

Dødsfallet rystet Hollywood, og det tok ikke lang tid før flere av verdens største stjerner delte kondolansene sine. I tillegg delte flere fans sine følelser og opplevelser av det unge stjerneskuddet.

Kort tid seinere ble det kjent at Boyce døde som følge av et epileptisk anfall.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!