Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Disney-stjerne hylles for de usminkede nakenbildene

Demi Lovato uten klær, sminke eller retusjering i Vanity Fair.

POPSTJERNE: Demi Lovato slo gjennom som ung skuespiller på Disney Channel og har siden etablert seg som sanger. Hun er nå aktuell med sitt femte album. Foto: NTB Scanpix
POPSTJERNE: Demi Lovato slo gjennom som ung skuespiller på Disney Channel og har siden etablert seg som sanger. Hun er nå aktuell med sitt femte album. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere Disney Channel-stjerna Demi Lovato (23), som de siste årene har hatt stor suksess som popartist, hoppet i det og dro av seg alle klærne da hun skulle fotograferes for den siste utgaven av det månedlige magasinet Vanity Fair.

Lovato, som har vært åpen om sin kamp mot spiseforstyrrelser og selvskading, satte tre betingelser for fotograf Patrick Ecclesine:

• Ingen klær.
• Ingen sminke.
• Ingen retusjering av bildene.

Nå hylles hun av fansen, og i natt var det hashtagen #WeAreProudofYouDemi som trendet i sosiale medier. Det har ikke gått 23-åringen hus forbi.

Hatet sin egen kropp «Dette betyr alt for meg... dere har ingen anelse», tvitret hun som respons.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg en dag ville komme dithen at jeg kunne stille opp på bilder uten klær, sminke eller retusjering og føle meg komfortabel med det, sier Lovato i en video Vanity Fair har publisert.

- Det føles styrkende, og det viser andre kvinner at det er mulig å overvinne hindringene et dårlig kroppsbilde kan gi deg. Det er mulig å føle seg både sikker og komfortabel i sin egen kropp, sier hun.

- Jeg har gått fra å hate hver eneste centimeter av kroppen min til å jobbe med meg selv og finne måter å bli glad i meg selv på. Jeg har jobbet hardt med både sjel og kropp, og jeg synes det er fint å dele det med verden, sier Lovato.

Var bekymret Ifølge fotografen var det en tydelig preget sanger og skuespiller som møtte til fotoshoot på et hotell på Manhattan samme dag som hun hadde mistet sin egen oldefar.

- Lovato regnet oldefaren som en av de viktigste menneskene i livet hennes, og manageren og hans team var bekymret for henne. Først ved midnatt dukket en tydelig berørt Lovato opp, uten sminke, med håret strukket bakover og med hunden Batman i armene, skriver fotografen i Vanity Fair.

Da hun tok avgjørelsen om å gjøre en helt rå, usminket og naken fotoserie tømte han rommet for folk.

- Med bare hennes personlige assistent tilstede jobbet i nesten total stillhet, fra rom til rom, og kommuniserte med subtile gester som et nikk eller rist på hodet. Lovato hadde nesten aldri posert naken før, så jeg var nødt til å vise respekt og trå forsiktig. Da jeg forlot henne i tretiden om morgenen ga hun meg en kort klem og takket meg for at jeg fikk henne til å føle seg vakker, forteller han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media