Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Justin Bieber:

Disse Bieber-bildene får dyrevernere til å rase

Superstjernens pelsantrekk vekker kraftige reaksjoner.

FÅR KRITIKK: Justin Bieber får stryk-karakter av dyrevernere etter å ha dratt på byen i det han selv hevder er en ekte pelsjakke. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Justin Bieber får stryk-karakter av dyrevernere etter å ha dratt på byen i det han selv hevder er en ekte pelsjakke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skandaleombruste popstjernen Justin Bieber (22) skaper på nytt overskrifter på grunn av sin oppførsel utenfor konsertscenen.

En måned etter at han langet ut mot en fan i Barcelona, er det nå hans kontroversielle klesvalg som vekker sinne.

Da «Baby»-sangeren mandag ankom nattklubben Hyde i Los Angeles, var han ikledd en stor pelsjakke med hette.

På spørsmål fra fotografen til nettsiden TMZ om pelsen var ekte, svarte Justin med et bekreftende «hell, yeah!».

VIL IKKE KOMMENTERE JAKKA: Justin Bieber har foreløpig nektet å kommentere pelsjakka.
VIL IKKE KOMMENTERE JAKKA: Justin Bieber har foreløpig nektet å kommentere pelsjakka. Vis mer

Men Justins varme jakke får en svært kjølig mottakelse hos dyrevernorganisasjonen PETA.

Lisa Lange, Senior Vice President of Communications i den amerikanske delen av organisasjonen, beskriver til The Sun antrekket som et nytt lavmål for Bieber.

- Denne «huleboermoten» er et nytt lavmål for ham. Dyr som blir fanget for å skaffe pels til slike jakker, prøver ofte å gnage av seg kroppsdeler i panikk, helt til en fangstmann kommer og skyter dem eller slår dem i hjel. Ofte etterlater de seg hjelpeløse valper.

- Det er utrolig å se at en person med så mye penger og berømmelse ikke viser noen nåde med dyr som kun vil leve i fred med sine familier.

Justin Bieber har foreløpig ikke kommentert kritikken fra PETA.

Ble slått

Den spanske fanen - Kevin Ramirez (18) - som ble slått av Bieber på vei til hans konsert i Barcelona, la heller ikke skjul på at han var skuffet over sitt idol.

I et intervju med det spanske radioshowet Onda Cero sa han at han i utgangspunktet var på vei for å se Biebers konsert, men at han heller dro rett hjem etter at popstjernen langet ut mot ham.

- Jeg hadde aldri trodd at Justin kom til å slå meg. Han var på flyplassen dagen før og tok bilder med fansen, så jeg regnet med at han var glad for å komme nær oss.

Slaget ble filmet og publisert blant annet på nettsiden TMZ.

KONTROVERSIELL: Justin Bieber er kjent for å skape overskrifter på grunn av sin oppførsel utenfor konsertscenen. Foto: NTB Scanpix
KONTROVERSIELL: Justin Bieber er kjent for å skape overskrifter på grunn av sin oppførsel utenfor konsertscenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I videoen ser man at Ramirez snur seg mot kameraet med blodige lepper, mens de andre tilhengerne rundt ham reagerer med vanntro.

Bilen stoppet før de kjørte forbi oss, og han hadde sett oss. Han visste at det ikke var gjerder foran oss, og at vi kom til å komme nærme han. Han kunne bare dytte bort hånda mi, i stedet for å gi meg et aggressivt slag i ansiktet, sa han.

Tenåringen, som var en stor tilhenger av «Sorry»-sangeren, sier at han ble svært sjokkert over det hele.

- Jeg likte Justin, men jeg kommer først. Det virker ikke som han liker fansen lenger.

Justin Bieber har ikke kommentert hendelsen i Barcelona.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!