Kristin Gjelsvik:

Disse blogg­innleggene slettet hun

- Det måtte bort.

VARSOM: Kristin Gjelsvik har de siste åra markert seg som en tydelig stemme i debatten mot kroppspress. Likevel har hun ikke alltid fulgt sine egne råd til punkt og prikke. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VARSOM: Kristin Gjelsvik har de siste åra markert seg som en tydelig stemme i debatten mot kroppspress. Likevel har hun ikke alltid fulgt sine egne råd til punkt og prikke. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristin Gjelsvik (32) er rett og slett «Paradise Hotel»-deltakeren som ble et godt forbilde. Etter å ha vært med i serien, ble bloggen hennes svært populær, og med åra har hun valgt å være mer og mer privat med leserne sine.

Leserne får blant annet et innblikk i hennes nye hverdag som mamma, etter at hun og samboeren Dennis Poppe (28) fikk sønnen Falk. Da hun meldte at de ønsket å oppdra barnet på en kjøttfri diett, ble det såpass mye oppstyr at paret ble klaget inn til barnevernet.

Likevel er det nok hennes mantra om at man er bra nok som man er, og at man ikke behøver å legge seg under kniven, hun er mest kjent for. Like bastant på det har hun imidlertid ikke alltid vært.

- Helt idiotisk

- Jeg skammer meg ikke, men jeg kunne kanskje vært foruten et par innlegg, sier Gjelsvik til Dagbladet.

En av grunnene til at 32-åringen i år er nominert til «Årets Influenser», en pris som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla, er at hun har stått mot kroppspress og kosmetiske inngrep. Tidligere i år gikk det blant annet en kule varmt mellom hun og Sophie Elise, noe som kulminerte i debatt hos NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer