TV-comeback:

Disse deltar i høstens «Torpet»

- Vi drakk oss ganske fulle første kvelden, erkjenner Nils Kvalvik, som reiser hundre år tilbake i tid bare ett år etter at han gjorde det sist.

MER TV: Daniel Engeli Godø, Dineke Polderman og Nils Kvalvik er de tre som fra start av utgjør «Farmens» sidekonkurranse «Torpet» denne høsten. Foto: Alex Iversen / TV 2
MER TV: Daniel Engeli Godø, Dineke Polderman og Nils Kvalvik er de tre som fra start av utgjør «Farmens» sidekonkurranse «Torpet» denne høsten. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede neste uke er «Farmen» tilbake på tv-skjermen. Da skal 14 nye deltakere reise hundre år tilbake i tid - og denne gang skal de bo på en gård like ved Hurdal på Øvre Romerike i Viken fylke.

I fjor var det utfordrer Per Gunvald Haugen (46) som gikk helt til topps i programmet, og i år er det flere sterke kandidater som gjerne kan tenke seg å gjøre det samme.

Fikk portvin

Det samme gjelder de tre deltakerne i sidekonkurransen «Torpet», som finner sted like i nærheten. Vinneren av «Torpet» tar seg etter hvert inn på hovedgården.

- Vi fikk en flaske portvin ved ankomst, så vi drakk oss ganske fulle første kvelden. Da gikk det i portvin og raspeballer, humrer én av «Torpet»-deltakerne, Nils Kvalvik (40), når Dagbladet møter de alle tre inne på den lille sidegården.

Kvalvik deltok på «Farmen» så sent som i fjor, men oppholdet endte i at han tok en for laget og trakk seg som en konsekvens av at flere deltakere hadde brutt coronarestriksjonene ved å ta seg til andre hytter i nærheten.

Finnmarkingen er den andre deltakeren som ankommer «Torpet» i høst. Først ut er nemlig Daniel Godø (29), som var en del av «Farmen» i 2014. Han fikk den gang spesielt stor oppmerksomhet etter å ha stått fram som homofil i programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer