Met-gallaen:

Disse er blitt svartelistet

Natt til tirsdag arrangeres årets største moteevent i New York, men det er ikke alle som får delta.

IKKE INVITERT: Donald Trump og Tim Gunn er trolig ikke på gjestelista til årets Met-galla. Her avbildet med henholdsvis Melania Trump og Heidi Klum. Foto: NTB Scanpix
IKKE INVITERT: Donald Trump og Tim Gunn er trolig ikke på gjestelista til årets Met-galla. Her avbildet med henholdsvis Melania Trump og Heidi Klum. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag er det duket for den årlige Met-gallaen på Metropolitan Museum of Art i New York, en veldedighetsgalla som hvert år blir omtalt i medier verden over.

Gallaen ses på som et av verdens mest fasjonable arrangementer, og det er Vogue-redaktør Anna Wintour (69) som står bak gjestelisten - som det skal være svært vanskelig å få en plass på.

Og hvis man først er blitt invitert til årets store høydepunkt i moteverdenen, må man være svært forsiktig om man ønsker å bli invitert tilbake, skal vi tro australske News. Ifølge nettstedet er det nemlig flere kjente navn som er blitt svartelistet fra eventet de siste åra, av ulike grunner.

Den kanadiske modellen Coco Rocha (30) var i flere år fast inventar på den røde løperen under gallaen, men i 2017 ble hun ikke invitert. På spørsmål fra Page Six om hvorfor, svarte hun følgende:

- Jeg vet ikke, det må du spørre Anna om.

Spøkte om Anna Wintour

Mens Rocha ikke vet hva årsaken til hennes manglende invitasjon var, er det flere som er blitt svartelistet på bakgrunn av at de har uttalt seg om Vogues sjefredaktør. Dette har blant andre Tim Gunn (65) og Rachel Zoe (47) opplevd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer