Disse er klare for «Camp kulinaris»

TV3 lover mer humor, mer mat og flere diskusjoner i den tredje sesongen av kokkekonkurransen.

MED I NORSK REALITY: Den svenske superstjerna Anna Anka er en av de ti deltakerne som skal delta i vårens sesong av «Camp Kulinaris». Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når TV3s «Camp kulinaris» returnerer til tv-skjermen på nyåret, er ti nye kjendiser klare for å leve og bo sammen mens de drifter sin egen restaurant. Nå er deltakerne klare.

Se og Hør kunne allerede i august avsløre enkelte av navnene på årets deltakerliste, og nå bekrefter TV3 at flere av disse kjendisene faktisk blir å innta kjøkkenet i en tredje sesong.

PROBLEMER: Det går ikke helt etter planen når gjengen på Camp Kulinaris skal servere en litt spesiell suppe til bryllupsgjestene. Vis mer

Blant andre tar den tidligere hollywoodfrua Anna Anka (48) turen til Norge for å kjempe om å stikke av med seieren i konkurransen, som forrige sesong ble vunnet av Terje Sporsem (43).

Hun får også selskap av Runar Søgaard (52), som seinest var å se på tv i forrige sesong av «Farmen kjendis».

TV-KLARE: Anna Anka og Runar Søgaard. Foto: NTB Scanpix / Morten Eik, Se og Hør
TV-KLARE: Anna Anka og Runar Søgaard. Foto: NTB Scanpix / Morten Eik, Se og Hør Vis mer

- Flere diskusjoner

«Camp kulinaris» har i år fokus på nordiske, kortreiste råvarer og bærekraft. Tanken om å bruke mye lokale grønnsaker, ukurant mat og ikke minst det å bruke hele dyret under matlaging - har vært viktig.

I en pressemelding lover TV3 at den nye sesongen vil by på mer humor, mer mat og flere diskusjoner - samt at seerne kommer nærmere på profilene enn noen gang tidligere.

Søgaard og Anka får også selskap av Johanna Grønneberg (39), som tidligere i år var noe kryptisk da Se og Hør spurte om hun skulle være med i kokkekonkurransen til TV3.

KAMPKLAR: Johanna Grønneberg. Foto: NTB Scanpix
KAMPKLAR: Johanna Grønneberg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Om jeg skal delta i «Camp kulinaris»? Hvis jeg i tilfelle skal være med, så skal jeg vinne, og ikke bare delta. Her blir det gull, sølv og bronse. Ryktene skal ha det til at det skal være med svensker i år. De bør i så fall være raske med å ta bilder av skjærgården, for det går ikke lang tid før vi kaster dem på sjøen og hjem, sa Grønneberg den gang.

VONDT: Det blir både skrik og blod på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Terje havner i en stygg ulykke. Vis mer

Realitydeltakere

Flere tidligere realitydeltakere blir også å se på kjøkkenet i Kragerø.

Aurora Gude (28), som har vært med på «Paradise Hotel», er med i den kommende sesongen av «Camp kulinaris», også sammen med Daniel Aakre Pedersen (27), som er kjent fra sesong én av «Ex on the Beach».

REALITYSTJERNER: Aurora Gude og Daniel Aakre Pedersen. Foto: Marie Røssland / Toke Mathias Riskjær, Discovery
REALITYSTJERNER: Aurora Gude og Daniel Aakre Pedersen. Foto: Marie Røssland / Toke Mathias Riskjær, Discovery Vis mer

I tillegg er radioprofilene Michael Andreassen (47) og Niklas Baarli (30) klare for å knive om førsteplassen i «Camp kulinaris», sammen med NRK-profil Abubakar Hussain (32), Pia Haraldsen (38) og komiker Sofie Frøysaa (30).

KOKKEKLARE: Abubakar Hussain og Pia Haraldsen. Foto: Andreas Fadum / Morten Eik, Se og Hør
KOKKEKLARE: Abubakar Hussain og Pia Haraldsen. Foto: Andreas Fadum / Morten Eik, Se og Hør Vis mer
DELTAKERE: Sofie Frøysaa og Michael Andreassen. Foto: NTB Scanpix
DELTAKERE: Sofie Frøysaa og Michael Andreassen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utfordrere

Som tidligere sesonger, vil «Camp kulinaris»-deltakerne også få besøk av flere utfordrere underveis i innspillingen på kjøkkenet i Kragerø.

Den første som melder sin ankomst, er Erlend Elias Bragstad (37), som i forrige sesong så seg nødt til å trekke seg, etter at faren hans ble alvorlig syk under innspillingen. Nå returnerer han, og er klar på nytt.

EMOSJONELT: Erlend Elias brøt oppholdet sitt på «Camp Kulinaris» etter at han fikk beskjeden om at faren hans var syk. Video: TV3 Vis mer

Siden vil også fotballmamma Berit Riise (59) komme inn som utfordrer, sammen med NRK-profilen Stian Sandø (27), som i likhet med flere av de andre deltakerne i årets cast har vært med på «Farmen kjendis» før.

UTFORDRERE: Berit Riise og Stian Sandø. Foto: NTB Scanpix / Bjørn Langsem, Dagbladet
UTFORDRERE: Berit Riise og Stian Sandø. Foto: NTB Scanpix / Bjørn Langsem, Dagbladet Vis mer

Kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i TV3, Ellen Ihme, er storfornøyd med årets cast.

- Vi er overbegeistret over casten, bordet er dekket for fantastisk tv, sa hun til Se og Hør tidligere i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer