«Mesternes mester»:

Disse er klare for «Mesternes mester»

Innspillingen starter denne uka.

SESONG TI: Ti nye idrettshelter er klare for «Mesternes mester». F.v: Ann Kristin Flatland, Lars Berger, Tom Hilde, Pål Anders Ullevålsæter, Hanne Haugland, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim og Glenn Solberg. Karoline Dyhre Breivang og Ole Martin Årst er også blant deltakerne i den kommende sesongen, men var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NRK
SESONG TI: Ti nye idrettshelter er klare for «Mesternes mester». F.v: Ann Kristin Flatland, Lars Berger, Tom Hilde, Pål Anders Ullevålsæter, Hanne Haugland, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim og Glenn Solberg. Karoline Dyhre Breivang og Ole Martin Årst er også blant deltakerne i den kommende sesongen, men var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nok en runde av konkurranseprogrammet «Mesternes mester» er i emning. Tirsdag valgte NRK å offentliggjøre hvilke idrettsprofiler som skal fronte den tiende sesongen i rekka:

  • Lars Berger (39), skiskyting og langrenn

  • Karoline Dyhre Breivang (38), håndball

  • Ann Kristin Flatland (35), skiskyting

  • Hanne Haugland (50), høydehopp

  • Tom Hilde (30), skihopp

  • Karina Hollekim (42), fristil skikjøring og basehopp

  • Glenn Solberg (46), håndball

  • Pål Anders Ullevålsæter (49), motocros«»s og enduro

  • Kine Olsen Vedelden (23), cheerleading

  • Ole Martin Årst (43), fotball

Dattera til Drillo

Årets sesong skal spilles inn ved Puerto Pollensa på den spanske ferieøya Mallorca, og deltakerne reiser nedover allerede på torsdag. Innspillingen går fram til finalen 2. juli, før resultatet vises på NRK over nyttår.

I pressemeldingen skriver NRK at den kommende sesongen har med seg tidenes yngste deltaker på laget. Kine Olsen Vedelden (23), som for øvrig er datter av Egil «Drillo» Olsen (76), representerer dessuten en helt ny idrett i sin bakgrunn som cheerleader.

DRILLO-DATTER: Kine Vedelden Olsen er klar for «Mesternes mester» Her med pappa Egil i 2009.
Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet
DRILLO-DATTER: Kine Vedelden Olsen er klar for «Mesternes mester» Her med pappa Egil i 2009. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet Vis mer

Også i år skal programmet ledes av mangeårig «Mesternes mester»-programleder og NRK-profil Dag Erik Pedersen (59). Pedersen er allerede på plass i Spania, landet der den første «Mesternes»-sesongen ble spilt inn i sin tid.

- Nå er vi tilbake i Spania der eventyret startet i 2008. Det er nesten uvirkelig å tenke på. Hadde noen sagt til meg den gangen at dette skal du holde på med i ti år, og at det skulle bli et av Norges mest populære programmer, hadde jeg vel bare ristet på hodet, sier Pedersen til NRK.

Røpet flere navn

Selv om kanalen slipper deltakerne først i dag, var Se og Hør tidlig ute med å avsløre flere av deltakerne. Ukebladet hadde blant andre Ullevålsæter, Dyhre Breivang, Hilde og Drillos datter på lista da de slapp flere navn i begynnelsen av mai.

Der ble også John Arne Riise nevnt. Fotballspilleren har altså etter alt å dømme trukket seg fra deltakelsen.

Årets «Mesternes mester»-sesong ble for øvrig historisk da håndballspiller Gro Hammerseng-Edin (38) gikk til topps som programmets første kvinnelige vinner.

FEIRING: Hemmeligheten om hvem som stakk av med seieren under årets sesong av «Mesternes Mester» har kommet ut. Hør takketalen til den første kvinnelige vinneren i programmet, Gro Hammerseng-Edin, her. Video: Emilie Rydning Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer