Mesternes mester:

Disse er klare for «Mesternes mester»

Emil Hegle Svendsen er blant deltakerne som skal kjempe om å bli «Mesternes mester» på nyåret.

KONKURRANSEKLAR: Emil Hegle Svendsen er blant deltakerne i årets «Mesternes mester». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KONKURRANSEKLAR: Emil Hegle Svendsen er blant deltakerne i årets «Mesternes mester». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor var det Pål Anders Ullevålseter (50) som stakk av med den gjeve seieren i «Mesternes mester». Nå skal nok en gang et knippe pensjonerte idrettshelter konkurrere om vinnerpokalen, når NRK for ellevte gang satser på det populære konkurranseprogrammet.

I år spilles «Mesternes mester» inn i Kroatia, i provinsen Dalmatia ved Adriaterhavet, og som vanlig har produksjonen samlet ti deltakere som på nyåret skal gjennom blod, svette og tårer.

Dette er årets deltakere:

Emil Hegle Svendsen:

I fjor kunngjorde Emil Hegle Svendsen (34) at han skulle legge opp som aktiv skiskytter. Han er en av Norges aller mest meritterte utøvere uansett idrett, og har vunnet fire OL-gull, i tillegg til tre sølv og en bronsjemedalje fra de olympiske leker.

Odd-Bjørn Hjelmeseth:

47-åringen fra Nordfjoreid hadde sitt høydepunkt i karrieren da han spurtslo Frode Estil på femmila i VM i Sapporo i 2007 og med det tok et individuelt gull.

Hjelmeseth har også flere medaljer i friidrett og motbakkeløp. Han la opp som skiløper i 2012, og har siden jobbet som ekspert for TV 2 - der han blant annet har bidratt med sin ekspertise under Ski-VM i 2015 og VM i skiskyting året etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer