TV-GJENG: Både nye og gamle fjes dukker opp i den tredje sesongen av «Bloggerne». Fra venstre: Chioma Anugweje (22), Kristin Gjelsvik (28), Sophie Elise Isachsen (19), Suzanne Aabel (33) og Marna Haugen (33). Foto: TV 2
TV-GJENG: Både nye og gamle fjes dukker opp i den tredje sesongen av «Bloggerne». Fra venstre: Chioma Anugweje (22), Kristin Gjelsvik (28), Sophie Elise Isachsen (19), Suzanne Aabel (33) og Marna Haugen (33). Foto: TV 2Vis mer

Disse er klare for tredje sesong av «Bloggerne»

To nye fjes, én ut.

(Dagbladet): TV 2s søsterkanal TV 2 Bliss, kunne mandag annonsere at dokusåpa «Bloggerne» utvides med enda flere episoder.

Realityserien, som følger hverdagslivet til et knippe norske bloggere, er i full gang med opptakene til sin tredje sesong.

Også denne gangen byr programmet på nye fjes.

Utskiftninger Etter den første sesongen valgte Emilie «Voe» Nereng å forlate tv-konseptet, til fordel for andre prosjekter. Bergensbloggeren Eirin Kristiansen (20) ble hentet inn til fylle hennes sko.

Men Kristiansen skal ikke være med på ferden videre. Til Dagbladet forteller hun at det ikke ligger noe problematisk bak avgjørelsen.

- Jeg føler jeg har oppnådd det jeg ville med sesong to, at leserne og andre skulle bli bedre kjent med meg utenfor bloggen.

- Nå har jeg fortalt min historie, og klar for å ta fatt på andre og spennende prosjekter, skriver hun i en SMS til Dagbladet.

«Paradise»-kjenning Til å ta over for Kristiansen, har TV 2 Bliss ikke bare hentet inn én, men to bloggere.

En av dem er toppbloggeren Kristin Gjelsvik (28), som driver nettstedet Styleconnection. Bergensjenta er ikke ukjent med tv-opptredener, og har tidligere vært å se i både «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen».

- Nei, jeg skal ikke konkurrere på tv denne gangen, ler Gjelsvik.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Nå deler jeg hverdagen min i stedet, og leserne får komme enda tettere. Jeg lever jo av å eksponere meg selv, innrømmer hun overfor Dagbladet.

Også «Paradise»-kjæresten og samboeren Dennis Poppe Thorsen vil bli å se i tv-ruta.

- Seerne får se alt. Dårlige dager, gode dager, det begynner å bli mye innhold nå. Det er viktig for meg at jeg bare er meg selv, forklarer hun.

Livet bak fasaden Den andre jenta som har tatt plass i tv-gjengen er skjønnhetsbloggeren og 730.no-journalisten Chioma Anugweje (22).

I tillegg til å få et innblikk i hverdagslige syslerier, vil seerne bli kjent med livet bak fasaden, forteller hun til Dagbladet.

- Kameraene følger meg blant annet på inn på sykehuset, der jeg får behandling for en kronisk tarmsykdom.

- Hva tenker du om det?

- Det er jo uvant, men det er fint å kunne gi litt mer oppmerkomhet til ting som kanskje ikke dukker opp så ofte, og som andre kan kjenne seg igjen i.

Mest sett på nett Anugweje er spent på mottakelsen.

- Det blir veldig gøy, men også skremmende. Tenk om de oppfatter deg annerledes enn du oppfatter deg selv. Jeg håper folk liker meg, og at leserne ikke blir skuffa, forklarer hun.

TV-seerne vil for øvrig få et gjensyn med rosablogger Sophie Elise Isachsen (19), humorblogger Marna Haugen (33) og sinnablogger Suzanne Aabel (33) i tredje sesong av «Bloggerne».

Programansvarlig Nina Lorgen Flemmen forteller at programkonseptet er blitt en viktig suksess for nisjekanalen.

- Programmet treffer rett i målgruppen kvinner 15 til 34 år. Vi er inne i en tv-tid der streaming er en viktig brikke i totale seertall, og dette programmet er noe av det mest sette på Sumo, forteller hun til Dagbladet.