«Camp Kulinaris»:

Disse er med i «Camp Kulinaris»

Ti norske kjendiser skal konkurrere på tv-kjøkkenet.

NY SESONG: Amalie Snøløs er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Camp Kulinaris». Se hvem de andre er nedover i saken. Foto: Andreas Fadum
NY SESONG: Amalie Snøløs er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Camp Kulinaris». Se hvem de andre er nedover i saken. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går hett for seg på kjøkkenet når ti norske kjendiser i regi av mesterkokk og programleder Kjartan Skjeldes skal drifte sin egen restaurant, og kjempe om å bli mesterkokk og vinner av «Camp Kulinaris».

Etter flere uker i matosens hete kunne radioprofil Michael Andreassen endelig trekke frisk luft idet han slapp jubelen løs og stakk av med seieren i årets sesong.

På nyåret skal imidlertid nye kjendiser i ilden, og tidligere i høst kunne Dagbladet avsløre at historiens første «Farmen kjendis»-vinner, Leif Einar «Lothepus» Lothe skal bytte ut cowboyhatten med kokkehatt og uniform.

Han får også selskap av «Paradise Hotel»-deltaker Maria Moen Nordli, som har fått mye oppmerksomhet etter tida på skandalehotellet.

Mange baller i lufta

Mandag er imidlertid hele katta ute av sekken, og det kan se til at det ligger an til både fyr og flammer på kjøkkenet på Portør i Kragerø.

Amalie Snøløs fikk «alles» øyne rettet mot seg da hun deltok på «Farmen» i 2017. Realitydeltakelsen har ført med seg både det ene og det andre for sørlandsjenta, som i ettertid har deltatt i «Skal vi danse» og fått sitt eget program på TV 2 sammen med Stian Blipp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer