«Stjernekamp»:

Disse er med i «Stjernekamp»

Det er klart for den tiende sesongen av sangkonkurransen.

TI ÅR: Bjørn Tomren, Jorun Stiansen, Kevin Mbugua, Heidi Ruud Ellingsen, Fredrik Domaas, Carina Dahl, Marius Roth Christensen, Anna-Lisa Kumoji, Chand Torsvik og Alexandra Rotan er med i årets sesong. Foto: Julia Naglestad/NRK
TI ÅR: Bjørn Tomren, Jorun Stiansen, Kevin Mbugua, Heidi Ruud Ellingsen, Fredrik Domaas, Carina Dahl, Marius Roth Christensen, Anna-Lisa Kumoji, Chand Torsvik og Alexandra Rotan er med i årets sesong. Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

28. august er det klart for den tiende sesongen av NRK-serien «Stjernekamp». I fjor var det Knut Marius Djupvik som stakk av med den gjeve seieren, i en svært jevn finale mot Sandra Lyng.

I år, som alle andre sesonger, er det Kåre Magnus Bergh som er programleder. Programmets faste ekspert er Mona B. Riise, som har vært med siden programmet gikk på lufta for første gang i 2012.

I løpet av disse ti åra har hun sett mer enn 750 opptredener. Til NRK forteller hun at hun er klar for mer.

- Dette er feiringen av noe av det viktigste vi har, nemlig musikk. Og her får vi vist fram bredden i norsk musikk, både artister og sjangre, sier hun.

Disse er med

Torsdag presenteres alle årets artister, og vi kan nok en gang glede oss stort. En av de som skal være med er nemlig Melodi Grand Prix-stjerna Alexandra Rotan, kjent fra KEiiNO.

Alexandra Rotan

Rotan (24) har vært med i både MGPjr, MGP og Eurovision. I sistnevnte konkurranse kom hun på en sjette plass sammen med KEiiNO. Hennes sjanger er pop.

Chand Torsvik

38-åringen fra Namsos er det nok flere som husker fra «X Factor» i 2009, der han stakk av med seieren. Hans sjanger er rock.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer