Disse kjendisene dropper sosiale medier

- Hvorfor i huleste skal du være på Twitter hvis du er berømt?

FØLGER IKKE STRØMMEN: Jennifer Lawrence, George Clooney og Mila Kunis er bare noen av stjernene som ikke vil være en del av sosiale medier. Foto: NTB scanpix
FØLGER IKKE STRØMMEN: Jennifer Lawrence, George Clooney og Mila Kunis er bare noen av stjernene som ikke vil være en del av sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2017 er det lett å ta for gitt at «alle» er på sosiale medier - også, og kanskje spesielt når det snakkes om verdensstjerner, kjendisfamilier eller andre som drar nytte av å være synlig på internett.

Det er riktignok ikke alle som velger, eller har behov for å følge strømmen.

For mens noen kjendiser oppdaterer fansen en sjelden gang, på et eller annet sosialt medium, har andre valgt å avstå fra alt som heter Instagram, Facebook, Snapchat eller Twitter.

Og det med sine grunner.

- Rart fenomen

Hollywood-yndling Scarlett Johansson (32), for eksempel, har aldri sett poenget med å bruke sosiale medier til å fortelle hvem hun er, og hva hun gjør.

- Å dele detaljer fra hverdagen min er kanskje det siste jeg har lyst til å gjøre. «Nå spiser jeg middag» eller «Nå har jeg akkurat levert ungene på skolen» ... I mine øyne er det bare et rart fenomen, har Johansson tidligere fortalt til Interview Magazine.

Skuespillerkollega Jennifer Lawrence (26) har verken Instagram eller Twitter, men teller over 16 millioner følgere på en offisiell Facebook-side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer