«Farmen kjendis»

Disse kjendisene er klare for «Farmen»: - Jeg eier ikke skam

Nesten ingen av dem har gårdserfaring.

TAR OVER KJENDIS-RORET: Tolv nye kjendiser er klare for den andre versjonen av «Farmen kjendis». Innspillingen startet denne uka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAR OVER KJENDIS-RORET: Tolv nye kjendiser er klare for den andre versjonen av «Farmen kjendis». Innspillingen startet denne uka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FINNSVIKA (Dagbladet): Selv om det ennå er lenge igjen til den neste kjendisversjonen av «Farmen» kommer på tv, er innspillingen unnagjort allerede før fellesferien.

Igjen har TV 2 samlet et knippe kjendiser, som i ekte «Farmen»-stil skal leve sammen og drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden. Kameraene begynte å rulle på et småbruk utenfor Halden, som ble totalrenovert til fjorårets ordinære sesong, denne uka.

Alt fra idrettsutøvere, én skuespiller, realitykjendiser og motepersonligheter er hanket inn for å sikre nok et gårdsrealityeventyr for TV 2, som knuste alle seerekorder forrige gang.

Her kan du lese mer om de tolv kjendisene som skal kjempe i den neste «kampen for tilværelsen»:

Aune Sand (51)

Kunstner og forfatter.

Overfor Dagbladet medgir Aune Sand at han takket ja til «Farmen» for å «hedre sin mor og mormors rike».

- De vokste opp på en gård som dette på Vestlandet. Da de skulle vaske klær om vinteren tok de tøyet med seg på hest og slede, hakket et hull i isen og levde fullstendig i pakt med naturen. Det er en gave å komme til en praktgård som dette, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.