«Farmen kjendis»

Disse kjendisene er klare for «Farmen»: - Jeg eier ikke skam

Nesten ingen av dem har gårdserfaring.

TAR OVER KJENDIS-RORET: Tolv nye kjendiser er klare for den andre versjonen av «Farmen kjendis». Innspillingen startet denne uka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAR OVER KJENDIS-RORET: Tolv nye kjendiser er klare for den andre versjonen av «Farmen kjendis». Innspillingen startet denne uka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FINNSVIKA (Dagbladet): Selv om det ennå er lenge igjen til den neste kjendisversjonen av «Farmen» kommer på tv, er innspillingen unnagjort allerede før fellesferien.

Igjen har TV 2 samlet et knippe kjendiser, som i ekte «Farmen»-stil skal leve sammen og drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden. Kameraene begynte å rulle på et småbruk utenfor Halden, som ble totalrenovert til fjorårets ordinære sesong, denne uka.

Alt fra idrettsutøvere, én skuespiller, realitykjendiser og motepersonligheter er hanket inn for å sikre nok et gårdsrealityeventyr for TV 2, som knuste alle seerekorder forrige gang.

Her kan du lese mer om de tolv kjendisene som skal kjempe i den neste «kampen for tilværelsen»:

Aune Sand (51)

Kunstner og forfatter.

Overfor Dagbladet medgir Aune Sand at han takket ja til «Farmen» for å «hedre sin mor og mormors rike».

- De vokste opp på en gård som dette på Vestlandet. Da de skulle vaske klær om vinteren tok de tøyet med seg på hest og slede, hakket et hull i isen og levde fullstendig i pakt med naturen. Det er en gave å komme til en praktgård som dette, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer