Coronaviruset:

Disse kjendisene er smittet

I takt med at smittetallet stadig stiger blir flere og flere kjendiser også smittet av coronaviruset.

SMITTET: Flere og flere kjendiser blir også smittet av coronaviruset. Blant dem den tidligere Bond-piken Olga Kurylenko. Foto: NTB Scanpix
SMITTET: Flere og flere kjendiser blir også smittet av coronaviruset. Blant dem den tidligere Bond-piken Olga Kurylenko. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Coronaviruset sprer seg i det som later til å være rekordfart. Det mye omtalte viruset har ført til strenge tiltak og retningslinjer fra myndighetene.

Pandemien har også rammet flere hundretusener av mennesker i verden, og blant dem flere av verdens kjendiser. For snart to uker siden sto stjerneparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) fram og avslørte at de var blitt smittet.

Ekteparet hadde tilbrakt flere dager på sykehus i Australia, men ble forrige uke skrevet ut og holder seg for tida i isolasjon.

Men det berømte paret er ikke alene om å ha testet positivt. Etter hvert som tallet på smittede øker har flere og flere stått fram, både i Norge og internasjonalt, og listen over stjerner som har pådratt seg sykdommen blir lengre og lengre.

Forrige mandag ble det nemlig kjent at også den norske «Game of Thrones»-stjerna Kristofer Hivju (41) er smittet.

«Beklager å måtte fortelle at jeg i dag har testet positivt for Covid-19, coronaviruset. Familien min og jeg isolerer oss hjemme så lenge vi må», skrev han selv på Instagram, og la til at de alle er ved god helse og at han selv bare har milde forkjølelsessymptomer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer