Kjendisene fant kjærligheten:

Disse kjendisene fant lykken i 2016

Kjærligheten har blomstret i året som snart er over. 

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRET: Disse tre kjendisparene har alle til felles at de har funnet hverandre i løpet av 2015. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadum
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRET: Disse tre kjendisparene har alle til felles at de har funnet hverandre i løpet av 2015. Foto: NTB scanpix / Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lite overraskende har det vært endring i sivilstatusen hos flere kjendiser i 2016. Mens flere har vært gjennom tøffe brudd, har andres hverdag vært preget av stormende nyforelskelse.

Her er en oversikt over kjendisene som har funnet lykken dette året.

10. Rob Kardashian og Blac Chyna

Reality-paret Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28) har vært et av Hollywoods mest omtalte par i 2016, og årsaken er enkelt og greit deres (mildt sagt) svært turbulente forhold.

Kun fire måneder etter at de ble et par i januar, avslørte de at de hadde forlovet seg. Og ikke nok med det... Måneden etter slapp kjendisparet nok en nyhet: De ventet sitt første barn sammen.

Tiden etter dette har de gitt fansen uttrykk for at forholdet har vært alt annet enn stabilt, noe som er hyppig dokumentert gjennom reality-serien «Rob & Chyna». Nylig gikk de gjennom et dramatisk brudd - som de på ingen måte prøvde å legge skjul på.

Det tok kun få dager før de tilsynelatende ordnet opp i problemene.

I hvert fall for denne gang...

9. Lene Alexandra Øien og Børge Kraft-Pettersen

Gammel kjærlighet ruster ikke, i hvert fall ikke for tidligere modell og personlig trener Lene Alexandra Øien (35) og Børge Kraft-Pettersen (45).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer