Aldersforskjell:

Disse kjendis­parene gir blaffen i aldersforskjellen

Slik møttes de.

KJÆRLIGHET: Stjernekokken Eyvind Hellstrøm og kjæresten Anita Rennan bryr seg ikke om aldersforskjellen på 31 år. Også Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har funnet kjærligheten, på tross av aldersforskjellen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET: Stjernekokken Eyvind Hellstrøm og kjæresten Anita Rennan bryr seg ikke om aldersforskjellen på 31 år. Også Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har funnet kjærligheten, på tross av aldersforskjellen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjærligheten kjenner ingen grenser, sies det - verken når det gjelder geografisk plassering, kjønn, religion - eller alder, for den saks skyld.

Dette ser også ut til å være tilfellet for flere norske kjendiser, som stadig finner lykken til tross for store aldersforskjeller.

Blant disse finner vi «Åndenes makt»-profilen Lilli Bendriss (73), som nylig fant kjærligheten da hun deltok i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste».

Overfor Dagbladet kunne Bendriss avsløre at hun har funnet tilbake til ekskjæresten Shad Tabine (45), som er 28 år yngre enn henne. De to har kjent hverandre i over tre år, og hadde lenge et av-og-på-forhold, før de brøt forholdet i mai 2018.

Som følge av tv-deltakelsen fikk de en ekstra dytt til å finne tonen igjen.

- Det var i programmet vi forsto at det ikke var over, og ville satse på nytt. Det er jeg veldig glad for. Jeg har ikke tenkt til å gifte meg igjen, og alt er egentlig veldig fritt nå. Det er deilig å dele livet med en ved sin side, uten at det oppleves som begrensende. Vi gir hverandre armrommet vi trenger, sa Bendriss til Dagbladet i begynnelsen av april, og la til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer