Ivanka Trump:

Disse mulighetene har hun nå

Ivanka Trump står overfor et veiskille av nokså sprikende valgmuligheter.

NYTT LIV: Ivanka Trump kan trolig velge og vrake jobbtilbud i tida som kommer. Hva hun faktisk bestemmer seg for, er det store spørsmålet. Her fotografert i starten av november. Foto: REUTERS/Carlos Barria, NTB
NYTT LIV: Ivanka Trump kan trolig velge og vrake jobbtilbud i tida som kommer. Hva hun faktisk bestemmer seg for, er det store spørsmålet. Her fotografert i starten av november. Foto: REUTERS/Carlos Barria, NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Donald Trump (74) har gjennom hele perioden som president dratt nytte av barna sine, og kanskje særlig dattera Ivanka (39). Det tok ikke lang tid før hun ble ansatt som rådgiver i hans innerste sirkel, en posisjon hun har nytt godt av i flere år - tross anklager fra venstresiden om nepotisme.

Før den tid var hun også innom Trump Organization, hadde sitt eget klesmerke, designet smykker og var dommer i «The Apprentice». Hun er også mor, og har sammen med ektemannen Jared Kushner (39) tre barn.

Både Ivanka og Jared må innen januar finne seg nye arbeidsplasser. Han har fungert som seniorrådgiver for presidenten, men får tvilsomt plass i Bidens nye gjeng. Det er også tvilsomt at Ivanka forblir i politikken, en yrkesvei hun aldri leflet med før faren stilte til valg.

Flere medier stiller derfor nå det store spørsmålet: Hva skal USAs førstedatter gjøre framover?

Flere muligheter

Ifølge The Guardian er det sannsynlig at Ivanka vil returnere til Trump Organization. Det skal likevel nevnes at dette trolig ikke blir den mest stabile arbeidsplassen i verden når faren går av som president.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer