BERØMMELSE: Kim Kardashian og Paris Hilton var en gang i tida venner. Her er de sammen på fest i 2006. Nå kommer Hilton med et stikk mot Kardashian og ektemannen Kanye West. Foto: NTB scanpix
BERØMMELSE: Kim Kardashian og Paris Hilton var en gang i tida venner. Her er de sammen på fest i 2006. Nå kommer Hilton med et stikk mot Kardashian og ektemannen Kanye West. Foto: NTB scanpixVis mer

Disse to var bestevenner - nå kommer hotellarvingen med saftig stikk mot realitystjerna

Hvem gjorde hvem berømt? 

(Dagbladet): Man kan lett gå i surr når man skal gjøre rede for hvorfor visse kjendiser egentlig er kjente. Ta to av realityverdens største stjerner for eksempel: Paris Hilton og Kim Kardashian.

Mens Hilton er arving til en av verdens største hotellkjeder, ble Kardashian-familien kjent etter et brutal drapssak og en verdensberømt sextape.

Mange hevder at Kardashian ble kjent gjennom Hilton. Nå kommer hotellarvingen med et saftig stikk mot realitystjerna, som kanskje beviser påstandene.

Var assistent

Før Kardashians eskapade med rapperen Ray J ble utgitt på film i 2007, var hun å se i Paris Hiltons realityprogram. «The Simple Life» som gikk på amerikansk tv i perioden 2003 til 2007, og fulgte rikmanns-jentene Nicole Richie og Paris Hilton mens de prøvde seg på normale jobber.

UNGE: De to realitystjernene hang mye sammen på midten av 2000-tallet. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
UNGE: De to realitystjernene hang mye sammen på midten av 2000-tallet. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer

Kardashians rolle i serien, som i dag er en av verdens mest ettertraktede modeller og mediepersonligheter, var å assistere Hilton.

Alt fra å organisere klesskapet til å style Hilton var arbeidsoppgavene hennes.

Spoler vi fram til i år, ser vi at Kardashian er gift med rapperen Kanye West. West har med sitt nyeste album «The Life of Pablo» skapt flere overskrifter internasjonalt.

Berømmelse?

En av overskriftene kommer fra låta «Famous ft. Rihanna» , der han proklamerer at han gjorde Taylor Swift kjent. «I made that bitch famous», lyder ordlyden fra rapperen.

Det hele bunner i en hendelse under MTVs musikkvideoprisutdeling i 2009, der West kuppet Swifts takketale på scenen.

Han mener at hendelsen satte fart på karrieren til Swift, selv om hun allerede da hadde solgt millioner av album.

For en ukes tid siden ga West ut musikkvideoen til låta «Famous». Foruten at videoen fikk massiv oppmerksomhet, har teksten om Swift blitt tatt opp igjen. En av dem som har lagt merke til dette er ingen ringere enn Hilton.

Selv om hun ikke har kommentert det direkte, har hun likt et bilde på Instagram. Mer spesifikt et bilde av henne og Kardashian med teksten «I made his bitch famous», som signaliserer at hun sier seg enig i spøken.

Det er Cosmopolitan som oppdaget at hotellarvingen hadde likt bildet. Medier som Time og Huffington Post har også omtalt saken.

«Tok en Kardashian»

Kardashian skapte i sin tid rumpebonanza, da hun stilte splitter naken og oljeglatt opp på forsida av Paper Magazine.

I fjor ville det famøse magasinet sjokkere igjen. Denne gangen med Hilton, Kardashians tidligere venninne.

I sin desemberutgave i fjor hadde nemlig Paris Hilton valgt å kaste klærne og sto dermed med rumpa bar i en slags jumpsuit, som nok kan karakteriseres som svært utfordrende.

Foruten nakenbildet, finnes det også en vågal bildeserie inne i bladet, hvor Hilton er noe mer påkledd. Det er imidlertid nettopp nakenbildet som har skapt størst blest.

ASSISTENT OG STYLIST: Kim Kardashian brukte en del av 20-åra som assistent og stylist for Paris Hilton. Privat var de også gode venner. Foto: NTB scanpix
ASSISTENT OG STYLIST: Kim Kardashian brukte en del av 20-åra som assistent og stylist for Paris Hilton. Privat var de også gode venner. Foto: NTB scanpix Vis mer