Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Disse tre deltar i neste «71 grader nord»

- Jeg ante ikke hvordan man bruker et kompass, sier Stig Kjos.

PÅ FINALEFEST: Lars Barmen (t.v.), Tommy Steine (i midten) og Stig Kjos (t.h.) er ferdig med innspillingen av kjendisversjonen av «71 grader nord». I kveld var de på finalefesten for høstens sesong. Foto: STELLA PICTURES
PÅ FINALEFEST: Lars Barmen (t.v.), Tommy Steine (i midten) og Stig Kjos (t.h.) er ferdig med innspillingen av kjendisversjonen av «71 grader nord». I kveld var de på finalefesten for høstens sesong. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

|||Mandag kveld ble «71 grader nord»-vinner Tarjei Gautefall Nicolaysen (27) hyllet av samboeren og meddeltakerne på finalefest i Oslo.  

I lokalet satt også tre av neste sesongs deltakere, komiker Tommy Steine, ungkar-kjendis Stig Kjos og kokk Lars Barmen.  

I mars sendes en kjendisversjon av det populære realityprogrammet, og skal vi tro Kjos og Steine, var de langt fra forberedt på det de skulle igjennom.  

Dårlig forberedt- Jeg er overhodet ikke noe friluftsmenneske, sier Stig Kjos til Dagbladet.  

- Det var omtrent første gang jeg satte opp et telt, og jeg ante ikke hvordan man brukte et kompass.  

Steine forklarer at han ble forespeilet at det skulle være fokus på det sosiale mellom kjendisene, da han ble bedt om å være med i programmet.  

- Det var bullshit. Hadde jeg visst hva jeg måtte gjøre, hadde jeg ikke blitt med, sier Steine til Dagbladet.  

UtfordrendeDe to overlevde innspillingen, til tross for dårlige forberedelser. Paret er også kjappe til å understreke at utfordringene ikke er gjort snillere for å dulle med kjendisene.  

- Jeg tror de har tatt de hardeste utfordringene fra de elleve sesongene og satt dem sammen for oss, sier Steine.  

Deltakerne i høstens program har gjennomgått store fysiske og psykiske utfordringer på turen fra Lindesnes til Nordkapp.  

Blant annet gikk konkurransen hardt ut over Anniken Sand, som ble slått til blods av en seilbåtbom, og måtte trekke seg fra programmet i siste episode. I tillegg er finalisten Lene Hansen sykmeldt fram til januar etter overbelastning av knærne under innspillingen.  

Livredde kjendiserKjendisene var likevel ikke særlig bekymret for fysiske skader under innspillingen.  

- Jeg var mer redd for livet. Det verste var å bade naken i null grader. Jeg visste ikke hva kroppen tålte, og var redd jeg skulle svime av eller gå i sjokk, sier Stig Kjos.  

- Jeg glemte helt at det var en konkurranse, for meg gikk det mest på å overleve. Jeg begynte faktisk å vurdere å skrive testamente, sier Tommy Steine.  

- I tillegg har jeg har fått psykiske skader. Nå synes jeg det er stilig å gå i dunjakke, og at jenter er penest når de svetter og er uten sminke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling