DJ Tiësto (50) giftet seg med Annika (23)

- Den beste følelsen i verden.

NYGIFT: Lørdag giftet den nederlandske DJ-en Tiësto seg med kjæresten gjennom fire år, Annika Backes. Foto: Instagram / @tiesto
NYGIFT: Lørdag giftet den nederlandske DJ-en Tiësto seg med kjæresten gjennom fire år, Annika Backes. Foto: Instagram / @tiesto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den nederlandske DJ-en og musikkprodusenten Tiësto (50), hvis egentlige navn er Tijs Verwest, giftet seg lørdag med kjæresten gjennom fire år, modell Annika Backes (23).

Bryllupsseremonien fant sted ute i ørkenen i delstaten Utah i USA, og både DJ-en og hans ferske kone har delt bilder fra den store dagen på sine respektive Instagram-kontoer.

Se dette innlegget på Instagram

Love of my life 21-09-2019 💍❤️

Et innlegg delt av Tiësto (@tiesto)

«Mitt livs kjærlighet», har de begge skrevet til bildeseriene de har delt.

- Overveldet av følelser

Bryllupet og festen ble dekket av motemagasinet Vogue, som skriver at paret ga hverandre sine «ja» foran 80 gjester på luksushotellet Amangiri, som altså ligger i ørkenen i Utah. Valget av lokasjon for bryllupet kom som følge av at duoen hadde vært der på ferie noen år i forveien.

- Du kan se stjernene om natta, og solnedgangen og soloppgangen er så spesiell og unik. Det er det mest romantiske stedet som finnes, sier den nygifte 50-åringen om stedet i det ferske intervjuet med Vogue.

Bruden hadde på seg to kjoler for anledningen, en fra Oscar de la Renta og en fra Berta. Tiësto var på sin side kledd i en klassisk dress.

- Jeg føler meg overveldet av følelser, for jeg har vært forelska så lenge og tenkt på denne dagen for alltid. Og så var den endelig her. Det var mer vakkert og spesielt enn jeg noen gang kunne sett for meg. Å se kjærligheten i mitt liv komme gående mot meg, det var den beste følelsen i verden, sier 50-åringen til Vogue.

Møttes da hun var 19

Paret møttes gjennom felles venner på en restaurant i New York i 2015, da Backes var 19 år gammel. Kort tid etter deres første møte dro duoen på musikkfestivalen Coachella sammen, og fortsatte å date siden.

Tre år seinere gikk den nederlandske DJ-en ned på kne og fridde til sin kjære da de var på ferie sammen på Maldivene. Den gang leide Tiësto ut en hel restaurant, og fikk et rungende «ja» da han stilte henne spørsmålet.

De satte raskt en bryllupsdato, og brukte to år på å planlegge drømmebryllupet grunnet sine travle timeplaner. Som kjent endte de altså opp med å gifte seg i ørkenen i Utah.

DJ-suksess

Tiësto har vært aktiv som DJ siden tidlig på 1990-tallet, da han spilte på nederlandske klubber. Mot slutten av samme tiår begynte karrieren hans for alvor å ta av, og på begynnelsen av 2000-tallet ble han stadig større.

I 2004 opptrådte han på åpningsseremonien i OL i Athen, der han også komponerte musikken. Tiësto ble tre år på rad kåret til verdens fremste DJ av DJ Magazine, henholdsvis i 2002, 2003 og 2004.

NORGESBESØK: DJ Tiësto opptrådte under festivalen Palmesus i Kristiansand i sommer. Foto: NTB Scanpix
NORGESBESØK: DJ Tiësto opptrådte under festivalen Palmesus i Kristiansand i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han er kanskje best kjent for låtene «Love Comes Again», «Theme From Norefjell» og «Adagio for Strings».

Tiëstos utvalgte, amerikanske Annika Backes - som altså er hele 26 år yngre enn ham - jobber som modell. Hun ble oppdaget på et kjøpesenter, og ble siden signert av byrået Elite Model Management.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer