Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2018:

Dobbel exit i «Paradise»: - Fortsatt bitter

Det ble kroken på døra for en legende og en ny deltaker torsdag kveld.

RØK UT: Etter en dramatisk tvist måtte en av deltakerne forlate «Paradise Hotel« allerede før parsermonien torsdag. Se det første intervjuet med den utslåtte deltakeren i «Pærra-preik». Video: Marie Røssland Se hele programmet her: https://youtu.be/5pAQfk99srA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Både Ine Yri (21) og «Paradise»-legenden Carl Aksel Jansen (22) hadde klare mål om å vinne årets sesong av realityserien «Paradise Hotel».

I kveldens episode måtte de begge imidlertid sette kursen tilbake til Norge.

Jansen, som kom seg helt til finalen i programmets åttende sesong, måtte sjekke ut tidlig i episoden da Leo Faa (21) fikk i oppdrag å sende hjem en hotellgjestene.

NEDERLAG: Carl Aksel Jansen måtte sjekke ut av «Paradise Hotel» torsdag kveld, etter å breialt ha skrytt av vinnerønsket sitt etter å ha sjekket inn. Foto: TV3
NEDERLAG: Carl Aksel Jansen måtte sjekke ut av «Paradise Hotel» torsdag kveld, etter å breialt ha skrytt av vinnerønsket sitt etter å ha sjekket inn. Foto: TV3 Vis mer

- Så vidt startet

Han sjekket inn på hotellet som en av de utvalgte legende-deltakerne i jubileumssesongen.

Etter å ha jobbet hardt for å danne en sterk allianse i konkurransen, var det en følsom Jansen som måtte sjekke ut allerede andre uka.

PÆRRA-PREIK: Kine Falch oppsummerer andre uka på «Paradise Hotel» sammen med Carl Aksel Jansen og Newa Reza. Video: Marie Røssland Vis mer

- Det ble litt følsomt, faktisk. Jeg tenker jo at to uker egentlig ikke er nok, og jeg var ikke klar for å dra hjem på tidspunktet. Jeg hadde så vidt startet, sier han til Dagbladet og tenker seg om.

- ... Eller, jeg hadde jo starta ganske bra. Jeg var litt av en maratonkanin faktisk, sier han og ler.

I retrospekt er han ikke helt sikker på hva som skjedde, men han tror han ble sendt hjem fordi folk visste at han var en spiller.

BAMSEN SKAL MED: Carl Aksel måtte pakke kofferten sin og forlate hotellet. Klær, bildet av ham og bamsen ble med ut av hotellet igjen. Foto: TV3
BAMSEN SKAL MED: Carl Aksel måtte pakke kofferten sin og forlate hotellet. Klær, bildet av ham og bamsen ble med ut av hotellet igjen. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg hadde planer om å spille med Leo og Kristian, men jeg forsto ikke helt greia med den twisten og alt ble rart. Jeg føler at jeg fikk vist en helt annen side av meg selv nå, i forrige sesong var jeg jo helt gæren, forteller han.

TV-profilen og artisten uttalte tidlig at han ønsket å vise en mer følsom side av seg selv da han nok en gang skulle sjekke inn på hotellet.

BRYTER UT I LATTER: Den selverklærte kongen av «Paradise Hotel», Carl Aksel Jansen (22), er tilbake på TV-skjermen. Se og Hør og Dagbladet møtte 22-åringen i Mexico i forbindelse med innspillingen. Her ble han konfrontert med noen av uttalelsene hans fra forrige opphold på luksushotellet, da brøt han ut i latter. Video: Marie Røssland Vis mer

Planlagt exit

Ine Yri havnet i en vanskelig situasjon allerede tidlig i uka, da hennes partner Joakim Karlsen (20) valgte å bytte henne ut med den nye deltakeren som sjekket inn tirsdag, Ingrid Fosså Aguiluz (21).

Hun havnet dermed på solo, og måtte desperat prøve å finne en ny partner. Dette gikk ikke som ønsket, og hun valgte derfor å stille seg bak Kristian Jarland (20), der også hennes gode venninne, Julie Grindbakken (21) sto.

INTENST: Kristian fikk to jenter bak seg, og måtte ta et vanskelig valg. Begge jentene visste derimot allerede hva utfallet ville bli. Foto: TV3
INTENST: Kristian fikk to jenter bak seg, og måtte ta et vanskelig valg. Begge jentene visste derimot allerede hva utfallet ville bli. Foto: TV3 Vis mer

Grindbakken ble tydelig preget av å måtte konkurrere om plassen med venninnen sin, og brøt ut i tårer.

Kristian valgte til slutt å fortsette «Paradise»-eventyret med partneren sin, Julie. Yri forteller til Dagbladet at det hele var planlagt.

- Da Carl Aksel måtte hjem, skjønte jeg at håpet var ute. Han var den eneste jeg kunne stå med. Jeg var sjanseløs, forteller hun og fortsetter:

BRAST I GRÅT: Selv om Ine allerede visste at hun ikke ville bli valgt, var det Julie som tok exiten verst. Hun gråt under store deler av parseremonien. Foto: TV3
BRAST I GRÅT: Selv om Ine allerede visste at hun ikke ville bli valgt, var det Julie som tok exiten verst. Hun gråt under store deler av parseremonien. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg hadde informert Julie om at jeg kom til å stille meg bak Kristian. Hun visste det, og det er derfor hun gråter såpass. Han kom jo aldri til å velge meg, så hun var trygg, sier hun åpent.

Det ble bare to uker på skjermen for 21-åringen, men hun forlot hotellet med hevet hodet.

- Jeg sto ikke for noen skandaler, og var meg selv hele veien under oppholdet. Jeg er stolt av det. Det var jo kjipt at jeg måtte dra ut og fra jentene. Folk vet jo ikke at vi også tilbrakte tid på utsida sammen før vi kom inn, sier hun.

Fortsatt bitter

På spørsmål om hva hun tenker om at partneren hennes sendte henne på solo, svarer hun at hun ikke setter spesielt stor pris på hvordan det utspilte seg.

- Jeg var og er fortsatt bitter. Han gikk rundt der og snakket ganske nedsettende om jentene, om hvordan de spiser og hvordan de sover. Jeg skjønte rett og slett ikke tankegangen hans, sier hun.

Hun har pratet med Karlsen i ettertid, og sier at de har diskutert valgene hans. De to er fra samme sted, og «Joakim er Joakim», ifølge den utslåtte deltakeren.

- BITTER: Ine er fortsatt litt bitter på sin tidligere partner Joakim, som sendte henne på solo. Her tar hun farvel med Triana og de andre deltakerne torsdag. Foto: TV3
- BITTER: Ine er fortsatt litt bitter på sin tidligere partner Joakim, som sendte henne på solo. Her tar hun farvel med Triana og de andre deltakerne torsdag. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg ler litt av det i dag, selv om det selvfølgelig er kjipt at jeg måtte reise hjem.

Eventyret er nå over, og hun har rukket å bli litt av en kjendis.

- Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger om deltakelsen. Jeg tror folk har blitt glad i meg, og det har blitt en del selfier. Det er kjekt, sier hun.

FORSVANT PLUTSELIG: Deltakerne i «Paradise Hotel» drar ned til Mexico før det blir avslørt at de er deltakere. Dermed må de lyge for familie og venner. Da Se og Hør og Dagbladet møtte dem i forkant av innspillingen i Mexico, avslørte de flere, kreative historier. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Hadde det forferdelig

I tillegg til Yri og Jansen, har også Marius Pettersen (21) og Thea Enoksen (20) måttet reise hjem fra hotellet.

Enoksen fortalte til Dagbladet at hun gikk på en psykisk smell etter at hun ankom Mexico, og ikke klarte å være seg selv inne på hotellet.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men følte at jeg aldri klarte å slappe av der inne. Hodet jobbet på høygir og jeg var konstant stressa. Matlysten forsvant, jeg slet med dårlig søvn og gråt mye. Av og til hadde jeg det helt forferdelig, sa hun forrige uke.

Enoksen benyttet seg av TV3s psykologtilbud etter «Paradise»-innspillingen, og forteller at hun er fornøyd med oppfølgingen hun har fått av kanalen.

- I ettertid angrer jeg selvfølgelig veldig på at ønsket å dra hjem. Det var først da jeg reiste tilbake til Norge at jeg innså hvor mye jeg egentlig hadde lyst til å være der. Det er både dumt og kjipt at mitt opphold endte sånn, men det får jeg ikke gjort noe med nå, forklarte hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!