«Ex on the Beach»:

Dobbel sjokk­exit: - Knust

Ferien til to av «Ex on the Beach»-jentene endte på verst tenkelig tidspunkt.

KNUST: Johanne Nordeng (avbildet) og Marita Prøsch måtte hjem i kveldens episode av «Ex on the Beach». Her får førstnevnte trøst av Pierre Louis. Foto: Discovery
KNUST: Johanne Nordeng (avbildet) og Marita Prøsch måtte hjem i kveldens episode av «Ex on the Beach». Her får førstnevnte trøst av Pierre Louis. Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seks uker har gått siden andre sesong av «Ex on the Beach» begynte på skjermen, og det har vært mye trafikk både inn og ut av villaen. Det er produksjonen som bestemmer hvem som får komme og hvem som må dra, og det er ingen fastsatt rutine for når det skjer.

Det er heller ikke kjent hva produksjonen argumenterer med når de sender noen hjem, men det handler i stor grad om hva for en historie de ønsker å vise seerne. Og i torsdagens episode, like etter at to nye deltakere ankom villaen, fikk to beskjed om at de måtte dra.

Johanne Nordeng (24) og Marita Prøsch (24) ble ekstatiske da de fikk beskjed om at de skulle på spadate med Pierre Louis (26) og Richard Liedholm (32), men stemningen snudde brått da begge jentene fikk den knusende beskjeden om at ferien var over for denne gang.

Sjokkexit

- Det var helt uvirkelig. Jeg tror ikke folk kan forestille seg hvordan det føles. Den villaen er livet ditt, og menneskene der inne blir familien. Jeg trodde jeg skulle savne mamma, men jeg glemte jo henne etter en dag. Man får et så nydelig forhold med de andre, og når du da må hjem, bryter virkeligheten sammen, forteller Nordeng til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer